Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer hala almadı isen şüphesiz gtx 780 öneririm.Çünkü gtx 1050ti gtx 960-770-680 gibi kartlarla benzer performansları verir:
Ama gtx 780 gtx titan-690-780ti-970-980 gibi kartlarla yakın performans sunar.Oyundan oyuna,markadan markaya fps değişir.
Galiba EVGA gtx 780 classfield alacaksın.Bende evganın acx modelini almayı düşünüyorum bayığıda araştırma yaptım.ACX bile fabrika çıkışlı oc li olduğu için yukardaki bulunan titan ve 970 stock ile aynı performansı veriyor classfield de is fabrika çıkışlı 993 mhz çekirdek hızı olduğu için 780ti ya yaklaşıyor.
Ayrıca ben render için alcağım.Blender cycles bmw testinde xve y değerleri aynı iken gtx 780 ve gtx 980 aynı performansı veriyor.Hatta crysis 3 de gtx 780 ti gtx 980 den daha fazla performans veriyor.