GTX 1050 Ti oyunlarda takılmalar oluyor

sinnulsl

Kilopat
Katılım
4 Ağustos 2015
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Formattan sonra bilgisayarımda oyunlar takılmaya başladı tüm driverler ve chipset kurdum ama halen oyun içi takılmalar oluyor nedeni nedir acaba?
(3 yıldır kullanıyorum 1 yılda bir termal macun ve tozlarını alıyorum en son 3 hafta önce Windows 11 geçtim takılmalar vardı ve Windows 10 geri döndüm ama takılma sorunu geçmedi)

Sistem:
  • i5 6500.
  • GTX 1050 Ti.
  • 16 GB 2400MHz RAM.
  • 400W Xigmatek PSU.
  • MSI H110M-PRO VD.
 
İşlemci ve ekran kartımız aynı. Hangi oyunlarda ne kadar sürelik takılmalar yaşadın? Takılma esnasında fps kaça düşüyor?
csgo 230-140 arası giderken takılmalar oluyor rocket league 170-105 arasında takılmalar oluyor valorant 190-170 fps arası takılmalar oluyor ayarlar tüm oyunlarda düşükte saniyelik takılmalar oluyor
 
CS:GO 230-140 arası giderken takılmalar oluyor Rocket League 170-105 arasında takılmalar oluyor Valorant 190-170 FPS arası takılmalar oluyor ayarlar tüm oyunlarda düşükte saniyelik takılmalar oluyor.

FPS sabitlemeyi denedin mi? Windows 10'a temiz kurulumla mı geçtin? Yazılım güncellemelerini eksiksiz yaptıysan aklıma başka bir sorun gelmiyor.
 
FPS sabitlemeyi denedin mi? Windows 10'a temiz kurulumla mı geçtin? Yazılım güncellemelerini eksiksiz yaptıysan aklıma başka bir sorun gelmiyor.
fps sabitlemeyi denedim o zaman da oyun baya bir yavaşıyor ağır çekimde oynarmış gibi oluyor windows 10 temiz kurulum yaptım hatta ssd sorun vardır diye yeni ssd aldım ama sorun geçmedi güncellemeleri de yaptım chipset windows uptate nvdia ama maalesef geçmedi ilgilendiğin için saol peki sen kaç fps alıyorsun
 
FPS sabitlemeyi denedim o zaman da oyun bayağı bir yavaşıyor ağır çekimde oynarmış gibi oluyor Windows 10 temiz kurulum yaptım hatta SSD sorun vardır diye yeni SSD aldım ama sorun geçmedi güncellemeleri de yaptım chipset Windows uptate NVIDIA ama maalesef geçmedi ilgilendiğin için sağ ol peki sen kaç FPS alıyorsun.

Bahsettiğin oyunlardan hiçbiri yüklü değil o yüzden değerlendirme yapamam ama CS:GO'da herhangi bir takılma yaşamıyordum önceden.
 

Geri
Yukarı