GTX 1050 Ti performans düşüklüğü

Arkadaşlar 399.24 sürümünü nvidia sitesinden kurdum gözle görülür bir değişiklik görmedim. Sorunu çok merak ediyorum ilginiz için teşekkür ederim :)
Merhaba aynı sorun arkadaşım da var idi öncelikle bıosdan işlemci modunu performansa getiriniz frekans değeriniz artar. 2. adım denetim masasına gidip bilgisayarınız daha önce oynama yapmadıysanız dengeli dır. Yüksek performansa çekiniz 3.Nvıdıa denetim masasından benim tercihimi kullan diyerek performansa alınız 4.Bıosdan ram frekans değerini X.M.P ile standart olan 2133 mhz değerini RAM desteklediği değere çıkartınız 5.Çalıştır 'ı açarak msconfig sırayla önyükleme gelişmiş seçenekler işlemci sayısını aktif edip max olan değere çıkartınız 6. Sorun hala devam ediyorsa anakartın sitesinden bıos güncellemesi yapınız .İYİ GÜNLER

Yeni ekran kartı olan RTX 2070 kullanıyorum ve performans düşüklülüğü bende de var, sanmıyorum yeni ekran kartlarına yönelmek için böyle bir şey yapacaklarını, çünkü bende performans sıkıntısı çekiyorum maalesef.
O zaman genel olarak oyunlardan kaynaklı bir problem bu çünkü kuzenimde de 1050Ti vardı oda aynı konudan müzdaripti eskisi gibi yüksek fpsde oynayamadığını söylüyordu.

Yeni ekran kartı olan RTX 2070 kullanıyorum ve performans düşüklülüğü bende de var, sanmıyorum yeni ekran kartlarına yönelmek için böyle bir şey yapacaklarını, çünkü bende performans sıkıntısı çekiyorum maalesef.
Ekran kartınıza sistemdeki RAM miktarı az geliyor . Ve çözünürlük nedir acaba ?

2560x1080 çözünürlük, 8 GB daha Ram satın aldım dün, sistemi arıza kontrol için göndermiştim o ara takıp gönderecekler, 16 GB Ram ile deneyeceğim.
Benim sistemimde CS:GO’da sıkıntılar oluyor sadece (Gözlemlediğim kadarıyla)
PUBG Ultra ayarlar 2560x1080 çözünürlük 110-120 FPS oynuyorken, CS:GO’da en düşük ayarlar 1024x768 çözünürlükle 150-200 FPS alıyorum, başka ayarları da denedim sonuç aynı.

Konu açtığımda Dual Channel Ram’in daha performanslı olduğu söylendi bu yüzden Ram satın aldım.

2560x1080 çözünürlük, 8 GB daha Ram satın aldım dün, sistemi arıza kontrol için göndermiştim o ara takıp gönderecekler, 16 GB Ram ile deneyeceğim.
Size tavsiyem daha sağlıklı olması için MSI programı ile testler yapıp ekran kartı işlemci kullanımını not ediniz dual ve 16 GB geçiş yaptığınızda kullanım değerlerini karşılaştırmak daha kolay olur.

Size tavsiyem daha sağlıklı olması için MSI programı ile testler yapıp ekran kartı işlemci kullanımını not ediniz dual ve 16 GB geçiş yaptığınızda kullanım değerlerini karşılaştırmak daha kolay olur.
Sistem geldiğinde kontrol ederim tekrar, bu konu altında konuşmak doğru olmaz, teşekkürler.

Bende de 1050Ti var ilk zamanlardaki performans azaldı. Sanırım oyunlara gelen güncellemelerden dolayı, kartlar yetersizleşmeye başlıyor gitgide.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı