GTX 1050 Ti PUBG Düşük FPS Sorunu

Emirhankhn

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaslar Bende GTX 1050 Ti, AMD Ryzen 3 1300x, 8 GB RAM var. PUBG'de ultrada 40 FPS. Bazılari düşük, bazıları yüksek ayarlarda da 50; Bazen de 60 alıyorum. Arada sırada da 40'a dustugu oluyor. Normal mi yoksa bi' ayar yapmam lazım mi? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar Bende GTX 1050 Ti, AMD Ryzen 3 1300x, 8 GB RAM var. PUBG'de ultrada 40 FPS. Bazılari düşük, bazıları yüksek ayarlarda da 50; Bazen de 60 alıyorum. Arada sırada da 40'a dustugu oluyor. Normal mi yoksa bi' ayar yapmam lazım mi? Cevaplarsanız sevinirim.
Denetim Masası> Donanım ve Ses> Aygıt Yöneticisi kısmından donanımlarını görebilirsin. Eğer bir donanımın yanında ünlem çıkıyorsa o sürücünün eski olduğu anlamına gelir. Çift tıklayıp açılan pencerede "sürücüyü güncelleştir" 'e tıklayıp güncelleştirebilirsin. Eğer yapmazsa donanım bilgilerini kopyalayıp arama motorunda aratarak güncel sürücüyü indirebilirsin.

PUBG çalışmak için zaten 16 GB ram ister idealinde. Kaldı ki halen sorunları giderilmemiş bir oyun. Aldığınız değerler çok iyi olmakla beraber ultra ayarlara almanıza gerek yok. Orta ayarlarda 2K çözünürlükte akıcı şekilde oynarsınız.

PUBG arkadaşın belirttiği gibi Yüksek ayarlarda 7.5-8 GB bellek miktarına ulaşabiliyor. Sistem kaynakları ve Oyun için bellek kalmayınca Sistem diskten kendine ayırdığı bellek kullanım işini aktif ediyor. Bu zamanda ani FPS düşmesi sorunları baş gösteriyor.

Bellek miktarını 16 GB artırabilirsin. Ama yüksek ayarda gene 40 FPS civarı alırsın. Ani FPS düşme sorunun ortadan kalkar. Ya da Düşük ayarlara çeker, Sistem kaynaklarını kullanan program sayısını azaltıp 8 GB bellek ile oynarsın.
Her halükarda Düşük ayarda oynaman gereken bir oyundur kendileri.

İ7 4790
16 GB RAM
1050Tİ GAMİNG X
var bende şahsen sadece görüş uzaklığı ultra yapıyorum 70 den aşşa inmiyor ultraya çektiğim zaman herşeyi bendede aynı 40 FPS o oyun ultrada oynanıcak bi oyun değil zaten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı