GTX 1050 Ti PUBG emülatörde aşırı kasıyor

Kazadam738829

Centipat
Arkadaşlar ben eskiden PC'de PUBG Mobile oynuyordum fakat bir kere silmem gerekti ve geri yüklediğimde düzgün çalışmıyor. GTX 1050 Ti'ım var eskiden 60 FPS alıyordum fakat oyun şimdi 40 FPS'den yukarı çıkmıyor aşırı drop yiyorum ve oyun oynanamaz halde. Sanallaştırmam açık BlueStacks 4 ve 5 ve GameLoop denedim emülatör ayarlarından her şeyi denedim oyun içi ayarları değiştirdim fakat sorunum düzelmiyor. Bildiğiniz bir çözüm yolu var mı?

Arkadaşlar ben eskiden PC'de PUBG Mobile oynuyordum fakat bir kere silmem gerekti ve geri yüklediğimde düzgün çalışmıyor. GTX 1050 Ti'ım var eskiden 60 FPS alıyordum fakat oyun şimdi 40 FPS'den yukarı çıkmıyor aşırı drop yiyorum ve oyun oynanamaz halde. Sanallaştırmam açık BlueStacks 4 ve 5 ve GameLoop denedim emülatör ayarlarından her şeyi denedim oyun içi ayarları değiştirdim fakat sorunum düzelmiyor. Bildiğiniz bir çözüm yolu var mı?

Optimizasyon u son güncellemeler ile batırdılar birçok kişide var kökten sil hiçbir kalıntı kalmasın tekrar gamelop ile yükle belki düzelir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı