GTX 1050 Ti PUBG performans düşüşü

Makaleler
3
Yer
Jailor's Room
Daha fazla  
2 ay önce 1050 Ti satın aldım işlemcim hafif darboğaz yapıyor ama çok fazla değil. İlk aldığım ve ilk taktığım saatlerde PUBG'de 70-80 FPS veriyordu. Bayadır girmiyordum dün bir gireyim dedim girdim 40 FPS'den çıkamıyorum. Ayarları kısıyorum yine aynı çatışmada 30 FPS'lere kadar düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu zaten dün denedim. Güncel sürücümü silip 399.24 sürümünü indirdim ve kurdum. Fakat sürüm olarak yine 4 sürümlerindeydi. 1-2 dakika sonra yeni güncelleme geldi kurdum. Ayrıca ondan olacağını sanmıyorum ya her türlü driver yani o kadar fark etmez sanki.

Onu zaten dün denedim. Güncel sürücümü silip 399.24 sürümünü indirdim ve kurdum. Fakat sürüm olarak yine 4 sürümlerindeydi. 1-2 dakika sonra yeni güncelleme geldi kurdum. Ayrıca ondan olacağını sanmıyorum ya her türlü driver yani o kadar fark etmez sanki.
Nvidia yeni sürümlerinde performans düşürüyor ya da bir sorun var sen 399.24 sürümünü yükle ama güncelleme yapma.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı