6000 i gectiginde daha 2GB bosken nasil RAM den kaynaklandigini soyleyebiliyorsunuz ki ?Merhaba, bende i3 3220li aynı şekil sistem vardı. 8 GB RAM yetersiz kalıyordu. RAM kullanımı 6000i geçince FPS drop yaşıyordum.
Sistem 2 GB RAM miktarını, hatta biraz daha fazlasını kendine ayırıyor. 8 GB RAM kapasitesinin en az 2 GB sistem için ayrılır.GTA 5 yüksek ayarda PUBG ise orta ayarda 60 FPS alirsiniz. Iki oyunda da RAM yeterli gelir.
6000 i gectiginde daha 2GB bosken nasil RAM den kaynaklandigini soyleyebiliyorsunuz ki ?
Eğer 2 GB sistem kendine ayırıyorsa sisteminizde bir sorun var demektir. Arka planda çalışan uygulamalarınızı kontrol edin. Bende de 8 Gb RAM var 7.7 Gb'a kadar kullanım gördüm en ufak bir drop bile yaşamıyorum. Arka planda çalışan uygulamaları kontrol edin, temiz bir format atın. Bunlarak ek olarak dropların tek sebebi RAM değildir. Hard Diskinizden de yapabilir bu durumu.Sistem 2 GB RAM miktarını, hatta biraz daha fazlasını kendine ayırıyor. 8 GB RAM kapasitesinin en az 2 GB sistem için ayrılır.
Sisten ayırmasina ragmen yeterli gelecektir. MSI Afterburner onuda dahil ediyor hesaba zaten. Sadece oyunun kullandigi RAM i degil sistemin toplam kullanilan RAM miktarini gosteriyor.Sistem 2 GB RAM miktarını, hatta biraz daha fazlasını kendine ayırıyor. 8 GB RAM kapasitesinin en az 2 GB sistem için ayrılır.
Eğer 2 GB sistem kendine ayırıyorsa sisteminizde bir sorun var demektir. Arka planda çalışan uygulamalarınızı kontrol edin. Bende de 8 Gb RAM var 7.7 Gb'a kadar kullanım gördüm en ufak bir drop bile yaşamıyorum. Arka planda çalışan uygulamaları kontrol edin, temiz bir format atın. Bunlarak ek olarak dropların tek sebebi RAM değildir. Hard Diskinizden de yapabilir bu durumu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.