GTA 5 yüklemese bile yetmez.
Hocam sizi tahmin edeceğim:
Sistemi GTA kaldırmayan, GTA oynamak isteyen bir çocuksun.
Günümüze bakıyorsun sen geleceğe değil GTA 5 in bedava olduğu zamanlar oluyor bunu sen de biliyorsun hergün oyunlara güncelleme geliyor yeni oyunlar çıkıyor.Gündemdeki oyunlar 10, 20 GB arasında yani 500 GB'lik bir SSD'ye 30'unu Windows yese 20-30 tane oyun yüklenebilir.
Her gün güncelleme gelmez gelse bile en fazla 5 GB gelir zaten güncelleme ve diğer işler için 300 GB yer kalıyor.Günümüze bakıyorsun sen geleceğe değil GTA 5 in bedava olduğu zamanlar oluyor bunu sen de biliyorsun hergün oyunlara güncelleme geliyor yeni oyunlar çıkıyor.
Her gün güncelleme gelmez gelse bile en fazla 5 GB gelir zaten güncelleme ve diğer işler için 300 GB yer kalıyor.
Günümüze bakıyorsun sen geleceğe değil GTA 5'in bedava olduğu zamanlar oluyor bunu sen de biliyorsun her gün oyunlara güncelleme geliyor yeni oyunlar çıkıyor.
@glikojen @FURKAN KIZILASLAN 44 hocalarım benim 512 GB (10'luk metrik sistemde) SSD'im vardı ve Windows 10 Pro + GTA 5 + bir sürü de oyun yükledim. Gayet de yeter.
Bunların tamamını yükleyebilirsiniz gayet yeterli ve fazlada olucaktır.Bunları yükleyeceğim (konuya açıklık getirmek istedim)
Teşekkürler.Bunları yükleyeceğim (konuya açıklık getirmek istedim)
Bunları yükleyeceğim (konuya açıklık getirmek istedim)
@glikojen @FURKAN KIZILASLAN 44 hocalarım benim 512 GB (10'luk metrik sistemde) SSD'im vardı ve Windows 10 Pro + GTA 5 + bir sürü de oyun yükledim. Gayet de yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.