GTX 1050 Ti Sabit kalan ekran yırtılmaları

tunus48

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve ekran kartım 1050 Ti. Daha önceden böyle bir sorunum yoktu ama ekran kartımın driverını güncelledikten sonra Chrome üzerinden izlediğim video veya yayınlarda ekranın belirli bölgelerinde sabit şekilde kalan ekran yırtılmaları oluşmaya başladı. Bu sorunu sadece Chrome'da yaşıyorum. Twitch'deki daha sonraki deneyimlerimde de yayınları 720P'de izlerken bu sorunun yaşanmadığını fark ettim ama ne zaman daha yüksek çözünürlüğe alsam bu sorun yeniden yaşanıyor ve çözümünü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
screen tearing.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de mevcut. Bende de ekranın üstünden 5 cm aşağıda sabit bir kırılma var yatay olarak. Sadece Chrome'da Twitch yayını izlerken oluyor. Chrome'da başka videolarda olmuyor. Opera'dan aynı anda aynı yayını izleyip denedim kırılma sadece Chrom'da mevcut. Arkadaşın dediği donanım hızlandırmayı denedim fakat değişen bir şey olmadı. Twitch izlerken Opera'yı kullanıyorum. Chrome bu konuda bir güncellemeyle çözer heralde bu sorunu.

Donanım hızlandırmayı açıp kapatma sadece anlık bir çözüm yaratıyor. Daha sonra yeniden aynı problemi yaşıyorum kapalı veya açık olması herhangi bir değişiklik yapmıyor. Yaklaşık 1 aydır bu problemi yaşıyorum Chrome herhangi bir çözüm de üretmedi.

Chrome de bir sorun mu var yoksa 1050ti lerdemi anlamadım. Benimde 1050ti ekranı hemen hemen 1 cm sola kaydırıyor

Artık Twitch yayınlarını Opera'dan izliyorum. Chrome düzelene kadar. Sizde de sadece Twitch'te mi oluyor yoksa Chrome'da izlediğiniz tüm videolarda mı?

Artık Twitch yayınlarını Opera'dan izliyorum. Chrome düzelene kadar. Sizde de sadece Twitch'te mi oluyor yoksa Chrome'da izlediğiniz tüm videolarda mı?
Chrome'da izlediğim videolarda oluyor. Ama videodan videoya da değişiklik gösteriyor. Bazen hiç olmuyor bazen oluyor. Neye göre olduğunu tam olarak çözemedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı