Bu arada laptopmu?Bilgisayarım Assassin's Creed: Valhalla kaldırır mı?
Sistem:
- Intel i7 7700HQ 2.80GHz.
- GTX 1050 Ti 4 GB.
- 8 GB RAM.
Dostum RAM farkı var ama ortalama kaç FPS alcağınızı görebilirsiniz
Bu arada laptopmu?
Dostum RAM farkı var ama ortalama kaç FPS alcağınızı görebilirsiniz
Bu arada laptopmu?
Ram takviyesi ben de düşünüyordum aslında. Bu konulardan pek anlamıyorum da frekans derken nasıl aynısından bulabilirim. Yardımcı olma şansınız var mıdır?Sizin bilgisayara RAM takviyesi şart. Günümüz için zayıf kalmakta 8 GB RAM. Aynı frekans modülden bulursanız uyumluluk konusunda sıkıntı çekmessiniz. Bütçeniz yoksa bile 4 GB RAM takviyesi bile fark ettirecektir. Oyun konusunda rahatlıkla oynarsınız.
Evet laptop.
RAM takviyesi ben de düşünüyordum aslında. Bu konulardan pek anlamıyorum da frekans derken nasıl aynısından bulabilirim. Yardımcı olma şansınız var mıdır?
Merhaba RAM frekans değeri 2400 slot sayısı da 1/2. 8GB tek RAM bulunmakta. Bilgisayar modeli Monster Abra A5 V9.2Tabii ki. RAM frekans değerini ve kaç slot olduğuna bakalım. Bilgisayarınızın marka ve modeli nedir ?
Merhaba RAM frekans değeri 2400 slot sayısı da 1/2. 8 GB tek RAM bulunmakta. Bilgisayar modeli Monster Abra A5 V9.2
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.