GTX 1050 Ti sistem CS 2 FPS değerleri nasıl?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Denizci
Düşük ayarlar 100/ 185 FPS orta ayarlar 98/135 FPS Yüksek ayarlar 50/100 FPS nasıl sizce bu değerler? Oyunda kasma yok donma yok yağ gibi akıyor sistem orta ayarlarda. Sistem özellikleri ise şu şekilde.
  • GTX 1050 Ti 4 GB​
  • i7 6700​
  • 16 GB RAM​
  • 1 buçuk TB SSD​

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi ilk topladığım zaman (8 GB versiyonu) ilk test ettiğim oyun CS:GO idi. 2016 Eylül ayında yüksek ayarlarda 300FPS almıştım. XD

Değerler iyi. Normal

Öpüp başa koymalık. Forumda 4060 ve 3060 ile optimizasyon leş 150 fps anca alıyorum yardım edin diye yakınan kullanıcıları bir kere daha anlayamamaya başladım.

Bu sistemi ilk topladığım zaman (8 GB versiyonu) ilk test ettiğim oyun CS:GO idi. 2016 Eylül ayında yüksek ayarlarda 300FPS almıştım. XD

Değerler iyi. Normal

Teşekkürler hocam ekran kartı değiştirsem büyük ihtimal 250 300 FPS vereceğini düşünüyorum yüksek ayarlarda 8 GB olan modeli mesela.

Öpüp başa koymalık. Forumda 4060 ve 3060 ile optimizasyon leş 150 FPS anca alıyorum yardım edin diye yakınan kullanıcıları bir kere daha anlayamamaya başladım.

Bayağı üzülüyorum 4060 la düşük FPS alanlara hocam. :D

Sistem kökten değişmiyorsan 2060 gider o işlemciye

Kökten değiştirmek çok para ekran kartı uğrade yapacağım ileride. :D

Ne kadar ekran kartı yükseltseniz de oyunda optimizasyon problemi olduğu için çok fazla bir fark olmayacaktır. Zaten CS işlemciye yüklenen bir oyun.

Benim optimizasyon sorunum yok ekran kartım artık yetersiz geldiği için böyle FPS alıyorum diye düşünüyorum ve bir de işlemci 3.90 GHz çalışıyor nihai performans modunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı