GTX 1050 Ti sistem Cyberpunk 2077 için yetiyor mu?

1920X1080 çözünürlük Low ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyorum sadece oyundan atma sorunu var o sorunda benim bilgisayara has bir sorun sanırım.

Yalnız değilsiniz oyunu Alt Tab'a almak istemiyorum 😃

Merhaba; MSI GTX 1050 Ti, i5 4690, 12 GB RAM.

Not: 60 FPS beklentim yok, akıcı oynatsın düşük ayarlarda yeterli benim için.

1080P 45FPS alırsın mediumda.

Gerçekten mi? Ya çok sevindim şu an 45 FPS alsam yeter Low olsa da olur :).

Kankacım PeNTIUM4560 RX570 le 1080P mediumda 45FPS alıyor bende RAM'im 2133MHz 8 GB Dual bu RAM'de bile senin RAM hızın daha yüksektir benim kartım daha yüksek OPT'im farkıyla aynı FPS alırsın Low'da tam 60 FPS alıyorum anlamadım bu sistem gereğinden iyi çalışıyor bakıyorum Google testlere aynı oyun aynı ayarlar 100 FPS mesela bende 110 120 FPS oluyor bu birazda Windows 10'un içinden yaptığım performans ayarları sayesinde.

Kankacım PeNTIUM4560 RX570 le 1080P mediumda 45FPS alıyor bende RAM'im 2133MHz 8 GB Dual bu RAM'de bile senin RAM hızın daha yüksektir benim kartım daha yüksek OPT'im farkıyla aynı FPS alırsın Low'da tam 60 FPS alıyorum anlamadım bu sistem gereğinden iyi çalışıyor bakıyorum Google testlere aynı oyun aynı ayarlar 100 FPS mesela bende 110 120 FPS oluyor bu birazda Windows 10'un içinden yaptığım performans ayarları sayesinde.

Unlostun performans arttırma videosunu izle bir de oyuna girmeden önce son olarak Malwarebytes ile tarat PC'yi virüsten arındır sistemi yeniden başlatsın güncellemelerini kontrol et sonra malum olaya başlayabilirsin özellikle ama özellikle Windows'u güncel değilse güncellemeyi asla unutma darboğazı bitiriyor.
Gerçekten hocam. Forumda kaç kişi RTX3080, GTX1070 Ti gibi güçlü kartlar ile o söylediğiniz değeri alamayacak durumdalar. 25-30 FPS alırsanız öpün başınıza koyun.

Bir gün gelecek RX570'in gücünü herkes görecek (!)

Ya çok sevindim şu an uçuyorum :), indiriyorum Allah'ın izni ile yarın akşama inmiş olur diye tahmin ediyorum. İnternetim zayıf biraz ondan, sonucu buraya yazacağım, akıcı oynayayım da Low medium önemli değil :).

Windows'um güncel, Malwarebytes indirip taratma yapacağım zaten ara ara kullanıyorum :).

Ya çok sevindim şu an uçuyorum :), indiriyorum Allah'ın izni ile yarın akşama inmiş olur diye tahmin ediyorum. İnternetim zayıf biraz ondan, sonucu buraya yazacağım, akıcı oynayayım da Low medium önemli değil :).

Windows'um güncel, Malwarebytes indirip taratma yapacağım zaten ara ara kullanıyorum :).

İçin rahat olacaksa instgramdan yaz ben kaç FPS alıyorum atayım sana için rahat olmuş olur insanları sevindirmeyi severim 😄 @mertcannbaysall.

Saçma sapan konuşma. RX570 dediğin kart ile GTX1050 Ti arasında neredeyse 20 FPS fark var. Boşu boşuna ümit veriyorsun adama.
Canı sağ olsun ya, olsun medium yada low önemli değil. Ben daha önce 30 FPS idare etme durumunda kaldım akıcıydı, 18 19 düştüğü zaman kasıyordu :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı