GTX 1050 Ti sistem düşük ve yüksek ayarlarda FPS değişmemesi

Cihan26

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Oynadığım bütün oyunlarda düşük ve yüksek grafiklerde FPS değişmiyor. Ayarları düşürünce GPU kullanımında azalma oluyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Sistem özellikleri ;
- Anakart: Asrock H110M-DGS R3.0 Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX
-İşlemci: Intel Kaby Lake Pentium G4600 3.6GHz 3MB Cache LGA 1151
-Ekran Kartı: Galax GeForce GTX1050Ti EX OC 4GB 128Bit GDDR5 Ekran Kartı
-RAM: Team DDR4 8GB 2133MHz Elite
-SSD: Adata SU700 120GB
-HDD: WD 1TB Blue Sata3 7200rpm
-Kasa: Dark F40 400W

ultra.png LOW.png
Oyun sırasındaki kaynak kullanımlarınızı konuya eklemeden kesin yorum yapmamız pek mümkün değil. Mutlaka bir bileşeni sorumlu tutmam istenirse tek kanal , tek modül çalışan RAM'i seçerdim.
Baştaki ultra

Son düzenleme:
Kart ultra ayarlarda yükte bile %67 kullanıma ulaşmış hocam doğal olarak düşük ayarlarda oyun biraz daha işlemci kullandığı için kart kullanımı daha da düşmüş. FPS değeriniz bu yüzden değişmiyor.

Kart ultra ayarlarda yükte bile %67 kullanıma ulaşmış hocam doğal olarak düşük ayarlarda oyun biraz daha işlemci kullandığı için kart kullanımı daha da düşmüş. FPS değeriniz bu yüzden değişmiyor.
Ben de bir 1050ti kullanıcısıyım, tek modül 8gb 3000mhz ram ve i5 8400 üm takılı sistemde ve ben de pubg oyununda aynı sorundan bahsedebilirim benim sıkıntım ne olabilir peki?

Ben de bir 1050ti kullanıcısıyım, tek modül 8gb 3000mhz ram ve i5 8400 üm takılı sistemde ve ben de pubg oyununda aynı sorundan bahsedebilirim benim sıkıntım ne olabilir peki?
Hocam ısı değerleri, sistem performansı ve stabilitesine göre cevap değişir. Ayrıca PUBG hala bol sorunlu ve optimizasyon özürlüsü bir oyun. Yeni bir konu açarsanız daha iyi yardımcı olunur. Sonuçta kullandığınız sistemler aynı değil.

Bir ihtimal sizde de RAM'in tek kanal ve PUBG için yetersiz olması buna sebep olabilir.

Hocam ısı değerleri, sistem performansı ve stabilitesine göre cevap değişir. Ayrıca PUBG hala bol sorunlu ve optimizasyon özürlüsü bir oyun. Yeni bir konu açarsanız daha iyi yardımcı olunur. Sonuçta kullandığınız sistemler aynı değil.

Bir ihtimal sizde de RAM'in tek kanal ve PUBG için yetersiz olması buna sebep olabilir.
Teşekkürler eve gidince başka bir oyunda deneyip, gerekirse konuyu açarım.

Sorun büyük ihtimalle tek kanal ram olması en kısa zamanda ram alıp deneme yapıcam.
Yorumlar için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı