GTX 1050 Ti Sistem Ekranın Gidip Gelmesi

Huskerhero

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarda oyun oynarken veya internette dolaşırken monitöre birden siyah ekran gelip gidiyor ve bu olay her tekrarlandığında hani bilgisayara bi USB cihazı soktuğunuzda ve çıkardığınızda bir ses çıkar ya o sesten çıkartıp devam ediyor ama klavyedeki veya mouseda ışıklar devam ediyor, oyunlar devam ediyor. Bu durumu bir de sizlere danışmak istedim.

Sistemim:
*i5-4570 3.20 GHz
*Asus GTX 1050Ti
*Kingston 240GB SSD
*Xigmatek 500W 80+ PSU
*H81H3-m4 Anakart

Not: Ekran kartı, güç kaynağı ve SSD aynı gün alınıp 3 hafta olmuştur.

Monitör bağlantılarını söküp tekrar bağlamayı deneyin. Monitör güç kaynağını ve bağlantısını kontrol edin. Varsa monitörün usb, ses vb bağlantı noktalarını sökün. Sadece bağlantı arayüzü ve güç takılı kalsın. Ekran kartı sürücülerinizin güncel olduğunu varsayıyorum.

Monitör bağlantılarını söküp tekrar bağlamayı deneyin. Monitör güç kaynağını ve bağlantısını kontrol edin. Varsa monitörün usb, ses vb bağlantı noktalarını sökün. Sadece bağlantı arayüzü ve güç takılı kalsın. Ekran kartı sürücülerinizin güncel olduğunu varsayıyorum.

Evet ekran kartı sürücüleri güncel.Monitörümde zaten sadece VGA ve güç çıkışı bulunuyor.Ek bi bilgi olarak şunu vereyim GTA5 tam ekran oynarken bu olay olduktan sonra pencereli moda geçiyor ara sıra.Bidefada CS:GO oynarken monitörün sadece yarısına görüntü gelmişti.

Sürücüleri silip tekrar kurmayı deneyiniz. DDU ile. Ardından USB bağlantılarını söküp tekrar başka portlara takınız. Enteresan bir durum.

Aktif dönüştürücü kullandığınızı söylemeyi unutmuş olabilir misiniz?

Sürücüleri silip tekrar kurmayı deneyiniz. DDU ile. Ardından USB bağlantılarını söküp tekrar başka portlara takınız. Enteresan bir durum.

Aktif dönüştürücü kullandığınızı söylemeyi unutmuş olabilir misiniz?
Evet haklısınız HDMI to VGA dönüştürücü var.Dediklerinizi uygulayıp cevap yazacağım.İlginize teşekkür ederim zira çok sinir bozucu bir durum.

Sorununuz dönüştürücü kaynaklı büyük ihtimal. Dönüştürücünün güç girişini kontrol edin. Yeni ve kaliteli bir dönüştürücü ile deneyiniz.
İlk aldığımda böyle birşey söz konusu değildi ama farklı bi dönüştürücü almamın bi faydası olurmu veya farklı bi monitör denememin ?

Varsa dijital girişi olan (HDMI,DVI-D,Display Port) monitör kullanınız. Farklı bir dönüştürücü ile deneyin. Özellikle güç girişi olan kaliteli bir tane. Forumda aktif dönüştürücü önerisi diye arayabilirsiniz.

Varsa dijital girişi olan (HDMI,DVI-D,Display Port) monitör kullanınız. Farklı bir dönüştürücü ile deneyin. Özellikle güç girişi olan kaliteli bir tane. Forumda aktif dönüştürücü önerisi diye arayabilirsiniz.
Bu arada kullanıdğım dönüştürücü bu:INCA HDMI TO VGA JAKLI SES KABLOSU DAHİL 20CM Güç girişli nasıl oluyor bilmiyorum oyuzden bir bakmanızı istedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı