GTX 1050 Ti Sistem FIFA 18'de Kasma Sorunu

Vicente14

Kilopat
Herkese iyi forumlar. Ben FIFA 18'i kasmadan dolayı bir türlü oynayamıyorum. Normalde Ultra ayarlarda oynatması gerekiyor ama Ultra Low'da bile kasıyor. Kasmayı da şöyle anlatayım. Animasyonlarda bir kasma mevcut değil ancak oyun anında pas verince oyuncu tam topu kontrol ederken FPS atlaması gibi bir şey oluyor. Üstelik her topu kontrolde. Bu da insanı rahatsız ediyor. Çok pimpirikli biri değilimdir böyle olaylarda ama oyun oynanmıyor. Topu sürerken, şut çekerken vs. hiç kasma yok, ileri ya da geri pas atıyorsun oyuncu tam topa dokunacakken sanki 1-2 FPS atlıyor gibi oluyor.

NVIDIA grafik ayarlarından tüm ayarlardan her şeyi kapattım, FIFA ayarlarından tüm ayarları en aşağıya indirdim. Oyunun grafikleri neredeyse FIFA 99 gibi oldu ama hala aynı kasma devam etti.

Denediğim Çözümler:
  • NVIDIA ve tüm sürücüleri güncelledim. (Ayrıca Nvidia'nın eski sürümlerini de denedim)
  • Format attım.
  • Teknik servise verdim. (Bilgisayarı alalı 2 ay olduğu halde içini temizlediler, bakımını yaptılar.)
  • NVIDIA grafik ayarlarından yüzlerce ayar denedim.
  • Oyuna update yaptım.
Bilgisayar özellikleri:
NVIDIA GTX 1050 TI 4GB
Intel Core i7 7700 3.60 GHz
16 GB RAM
Windows 10 Pro 64 Bit

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil kardeşim. Ancak diğer oyunlarda da istediğim performansı alamıyorum. GTA V, Battlefield 1 vs.

Bildiğim kadarıyla korsan oyuna destek verilmiyor ama crackle alakalı bir problem olabilir. Uyumluluk ayarlarına bakın. Orijinal oyunlarda optimizasyona gerek kalmıyor ama korsan olunca yönetici olarak çalıştırıp deneyin ya da uyumluluk durumuna bakın. Diğer orijinal oyunlarda da aynısını yapıyorsa RAM ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Donanım parçalarından birinde bir arıza olabilir. Benchmark testi yapın. Bu arada Power kaç Watt ?

Bildiğim kadarıyla korsan oyuna destek verilmiyor ama crackle alakalı bir problem olabilir. Uyumluluk ayarlarına bakın. Orijinal oyunlarda optimizasyona gerek kalmıyor ama korsan olunca yönetici olarak çalıştırıp deneyin ya da uyumluluk durumuna bakın. Diğer orijinal oyunlarda da aynısını yapıyorsa RAM ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Donanım parçalarından birinde bir arıza olabilir. Benchmark testi yapın. Bu arada Power kaç Watt ?
300 Watt.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı