GTX 1050 Ti Sistem GTA SA Düşük FPS Sorunu

wholen

Hectopat
Makaleler
1
2 ay önce yeni bir sistem topladım. Genel itibariyle GTX 1050Ti ve Ryzen 5 1500x'li bir sistem. Ancak anlamadığım bir nedenden dolayı maksimum 35-40 FPS değerlerini görüyorum. Acaba indirdiğim yerden mi diye düşündüm ama zamanında Steam'den de almıştım ancak yine aynı sorunla karşılaşmıştım. Sistemle alakalı olduğunu zaten düşünmüyorum çünkü PUBG, GTA 5 gibi oyunları da oynuyorum ve normal almam gereken FPS değerlerini alıyorum zaten. Çözüm bulmaya çalıştım, yabancı forumlarda da söylenenleri yapmama rağmen (veya anladığım kadarıyla yaptıklarım) düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerinizden pek bir şey anlamadım. Şuanda oynadığınız oyun orijinal mi?
Oyunu Tek oyunculu mu? Çok oyunculu mu oynuyorsun?
Sistem özelliklerinizi detaylı bir şekilde belirtin. (İşlemci, Ekran kartı, Bellek, Disk vb.)

Ayriyeten oyun içinde Video ayarlarının Advanced Settings dahil ekran görüntüsünü paylaşın.

Oyun içi ayarlardaki fps sınırlandıran ayarı kapatmayı denedin mi ?
Aşağıdaki resimden de görüleceği üzere kapadım ancak bir şey değişmedi.

Dediklerinizden pek bir şey anlamadım. Şuanda oynadığınız oyun orijinal mi?
Oyunu Tek oyunculu mu? Çok oyunculu mu oynuyorsun?
Sistem özelliklerinizi detaylı bir şekilde belirtin. (İşlemci, Ekran kartı, Bellek, Disk vb.)

Ayriyeten oyun içinde Video ayarlarının Advanced Settings dahil ekran görüntüsünü paylaşın.
Öncelikle oyun orijinal değil,ancak dediğim gibi oyunun orijinal olmamasından kaynaklanacağını düşünmüyorum çünkü Steam'den alıp indirdiğim zaman da aynı sorunu yaşamıştım.
Tek oyunculu,çok oyunculu oynamak aslında amacım ancak FPS sorunu çok oyunculu oynamamın önüne geçiyor.
İşlemci : Ryzen 5 1500x
Ekran Kartı : MSI GTX 1050 Ti
Bellek : 8 GB
Disk : 1 TB HDD , 240 GB SSD (HDD'ye kurulu)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    251,2 KB · Görüntüleme: 237
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı