GTX 1050 Ti sistem için monitör önerisi

Emre kırkaya

Hectopat
Dostlar GTX 1050 Ti ekran kartına sahibim 16 GB RAM i5 7500 işlemcim var. Valorant, CS tarzi oyunlar oynuyorum ve 144 Hz veya 165 Hz monitör alsam monitörde kasma gözükür mü? FPS 200 ile 110 arasında sürekli oynuyor bir de ikisi arasında kaldım sizce 2'si arasında hangisi daha iyi?

Öncelikle Casper gördüğünüz anda topuklarınızı totonuza vura vura kaçın. Konuya gelecek olursak: Eğer Valorant, CS GO vs. rekabetçi oyunlar oynuyorsanız ve 100-150 gibi FPS değerleri görüyorsanız alabilirsiniz.

Ne kasması olacak ki kaldı ki dediğine göre 110 fps'e kadar düşüyormuş 144 hz al bence ucuza bulursan 165'te alabilirsin. Kasma tamamen fps ile alakalıdır montör ne fps gelirse onu size verir.

Dostlar GTX 1050 Ti ekran kartına sahibim 16 GB RAM i5 7500 işlemcim var. Valorant, CS tarzi oyunlar oynuyorum ve 144 Hz veya 165 Hz monitör alsam monitörde kasma gözükür mü? FPS 200 ile 110 arasında sürekli oynuyor bir de ikisi arasında kaldım sizce 2'si arasında hangisi daha iyi?

Eğer ikisinden birisini alacaksan ben 2K ekranlı casper alırdım. Asus 1080P çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı