GTX 1050 Ti sistem mi ASUS Dual RX 580 sistem mi?

rewary

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim şimdi GTX 1050 Ti i5 8300H 16 GB RAM bir Gaming laptopim var dolap üzerinden biriyle anlaştım ve takas yapacağız adamın bilgisayarı ASUS Dual RX580 i5 9400F 8 GB RAM ben Valorant ve GTA 5 yüksek ayarlarda oynamak istiyorum bu RX580'li olan GTA 5 Online yüksek ayarlarda kaç FPS aldırır düşük ayarları da yazarsanız sevinirim.

İkisini de oynatır fakat takas etmesi biraz garip geldi. Çünkü takas edeceğiniz bilgisayar şuan kullandığınızdan daha iyi.

Hocam kazıklanacaksınız galiba. Karşınızdaki adam ya salak ya dolandırıcı. Eğer 2. bilgisayardan anlamıyorsanız sıkıntı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video da yüksek ayarda test yapmışlar ve evet rx580 daha iyi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu video da yüksek ayarda test yapmışlar ve evet RX580 daha iyi.

Hocam zaten RX 580'in daha iyi olduğu konusunda tartışmaya bile gerek yoktur. Fakat neden RX 580 ile GTX 1050 Ti takas etsin, şüphelenmedim değil kartın mining yapılmadığından vs.

Bir de yanında monitörü var yani laptop + 2500 vereceğim 24inc monitor ve kasayı verecek.

bu video da yüksek ayarda test yapmışlar ve evet RX580 daha iyi.

Hocam bu RX580 ben ASUS Dual RX580 sordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı