Dual farklı olmuyor mu?
Modeli hocam o. MSI, Sapphire, ASUS, PowerColor... Gibi markalar ve o markaların modelleri var. Aralarında performans farkı olmuyor fakat soğutma farkı oluyor.
Tamam hocam bir de bu bahsettiğim PC Valorant yüksek ayarlarda ve düşük ayarlarda kaç FPS verir?
Birebir aynısını alacaksanız PSU değişin derim fırsatınız olduğunda. SSD'de alırsanız ileride güzel olacaktır.
Merhaba arkadaşlar benim şimdi GTX 1050 Ti i5 8300H 16 GB RAM bir Gaming laptopim var dolap üzerinden biriyle anlaştım ve takas yapacağız adamın bilgisayarı ASUS Dual RX580 i5 9400F 8 GB RAM ben Valorant ve GTA 5 yüksek ayarlarda oynamak istiyorum bu RX580'li olan GTA 5 Online yüksek ayarlarda kaç FPS aldırır düşük ayarları da yazarsanız sevinirim.
O genelde başka parçalardan ötürü kaynaklanıyor diye biliyorum hocam. Tabii ekran kartından ötürü de olabiliyor.RX 580 tabii ki de cok daha iyi FPS konusunda takas istemesinin sebebi bence driverinden dolayıdır (bence) RX 580 bende kullanyorum ve cok sıkıntılı kart WattMan hataları cok sinir bozucu.
Satıcıdan FurMark testi yaptırmasını isteyin 10 15dk boyunca ve sonucunu buraya atın.
O genelde başka parçalardan ötürü kaynaklanıyor diye biliyorum hocam. Tabii ekran kartından ötürü de olabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.