GTX 1050 Ti sistem Rust açar mı?

İşletim sistemi
Windows 10

atireal

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar,
Rust oynamayı düşünüyorum ama sistemim yeter mi, nasıl ayar çekmem lazım çok emin olamadım. Sistemim şöyle:

GTX 1050 Ti 4 GB.
 Ryzen 5 5600.
16 GB RAM (3200 MHz)

Çok Ultra grafik peşinde değilim ama oyun akıcı olsun istiyorum, takılma olmasın yeter. Hangi ayarları düşürüp hangilerini açık tutayım? Tavsiyesi olan varsa çok sevinirim teşekkürler.

Selamlar,
Rust oynamayı düşünüyorum ama sistemim yeter mi, nasıl ayar çekmem lazım çok emin olamadım. Sistemim şöyle:

GTX 1050 Ti 4 GB.
 Ryzen 5 5600.
16 GB RAM (3200 MHz)

Çok Ultra grafik peşinde değilim ama oyun akıcı olsun istiyorum, takılma olmasın yeter. Hangi ayarları düşürüp hangilerini açık tutayım? Tavsiyesi olan varsa çok sevinirim teşekkürler.
Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki 1050 Ti ile ne yaparsan yap Rust oynayamıyorsun. 1050 Ti + i3 12100f ve 16 Gb Ram ile oynayamamıştım. Gene de denemek sizin için daha iyi olacaktır.

Akıcı oynatır. Ayarlar hakkında fikrim yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki 1050 Ti ile ne yaparsan yap Rust oynayamıyorsun. 1050 Ti + i3 12100f ve 16 Gb Ram ile oynayamamıştım. Gene de denemek sizin için daha iyi olacaktır.
Evet bende yıllardır rust oynuyorum ama 1050 ti ile hiç bir zaman düzgün oyniyamadım

Akıcı bir şekilde orta düşük ayarlarda oynayabilirsin diye düşünüyorum.
Bildiğiniz bir ayar videosu varmı

Akıcı oynatır. Ayarlar hakkında fikrim yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler

Rust kaldırır orta grafiklerde.
Bildiğiniz ayar varmı

16GB RAM büyük aşırı kalabalık yerlerde sorun yaratabilir ama oynatır.
Fazla fight girmeyi düşünmüyorum farm atsam ekibe yeter

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı