Bende şüphelenmedim değil. Satıcıya Sahibinden'e GET ile koyarsa alacağımı söyledim, cevap vermesini bekliyorum.Hocam 1050 Ti nasıl 750TL'ye bulabildiniz hem de garantili bir şekilde kaçırmayın direk alın güzel sistem şimdiden hayırlı olsun.
Hiç bir problemi yok demiş.Bu arada 1050 Ti sıkıntısızmi moralini bozmak istemem ama sorunsuzmu kart.
Hocam ekran kartı için maksimum bütçeniz nedir ? 1050Ti açıkçası bu piyasada 750 lira baya uygun bulmuşsunuz keşke siz alsaydınız ama nasip kısmet sağlık olsun.Bende şüphelenmedim değil. Satıcıya Sahibinden'e GET ile koyarsa alacağımı söyledim, cevap vermesini bekliyorum.
Hiç bir problemi yok demiş.
Arkadaşlar ekran kartı satılmış. Anlaşılan yine yattı benim planlar..
1050Tİ sorunsuz güzel bir kart.Bu arada 1050 Ti sıkıntısızmi moralini bozmak istemem ama sorunsuzmu kart.
Aynen hocam sağlık olsun. Bütçe de en fazla 900 olur. Zaten üst düzey oyunlar oynamayacağım, sadece Apex Legends oynarım belki bir kaç eski hikaye oyunu.Hocam ekran kartı için maksimum bütçeniz nedir ? 1050Ti açıkçası bu piyasada 750 lira baya uygun bulmuşsunuz keşke siz alsaydınız ama nasip kısmet sağlık olsun.
Hocam fotoğraflarda gözükmüyor, kasanın üst tarafı mesh'mi? Delik delik galiba.1050Tİ sorunsuz güzel bir kart.
![]()
DARK RAIDER DKCHRAIDER POWERSIZ Gaming Mid-Tow - PttAVM
DARK RAIDER DKCHRAIDER POWERSIZ Gaming Mid-Tower PC Kasası DARK RAIDER DKCHRAIDER POWERSIZ Gaming Mid-Tower PC Kasası - 2025www.pttavm.com
Kasa olarak ben bunu kullanıyorum sade şık ve frgb.
Hocam fotoğraflarda gözükmüyor, kasanın üst tarafı mesh'mi? Delik delik galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.