Kasa mı?1050 Ti bir sistem için en az 400W PSU gerekiyor diye biliyorum. Markasını söyleyebilir misiniz?
Şu an kullandığın güç kaynağının markası ne?
Nerede bakılıyor güç kaynağı markası?1050 Ti bir sistem için en az 400W PSU gerekiyor diye biliyorum. Markasını söyleyebilir misiniz?
Şu an kullandığın güç kaynağının markası ne?
Kasa mı?
Nerede bakılıyor güç kaynağı markadı.
Kasanın içini aç güç kaynağının üzerindeki etikette yazar.
Kart niye yansın kardeşim durduk yere? Zaten çoğu kart, belli bir derecede kendini kapatır ve o dereceye de ulaşmaz zaten neredeyse hiçbir zaman. Ha bir de PSU yüzünden olabilir.Abi çok ısınıp yanar felan mı fps kaça sabitleyim max ayarlarda oynamak isterdim ama ortada olur abi.
Kart niye yansın kardeşim durduk yere? Zaten çoğu kart, belli bir derecede kendini kapatır ve o dereceye de ulaşmaz zaten neredeyse hiçbir zaman.
Güç kaynağı yandı diye illa GPU yanacak diye bir şey yok ama PSU bozulursa, yanarsa veya patlarsa oraya da zarar verebilir. Yanlış voltaj gelir, bir şey olur yanar. Tabii kaliteliyse, bunlar çok düşük ihtimal. Oyunu da rahat kaldırır. Sorun yok.Güç kaynağı yanabilir.
Güç kaynağı yandı diye illa PSU yanacak diye bir şey yok.
GTX 1050 Ti 4 GB.
8 GB RAM.
i3 4150 4.nesil işlemci.
Sitemim Valorant kaldırır mı donmasız kasmasız ısınmasız? Yardımlarınız cevaplarınız beklenir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.