GTX 1050 Ti sistemde FPS düşüşü

b33rch

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar, bilgisayarımda FiveM oynarken belli başlı bölgelerde inanılmaz droplar yiyorum ve bu bitmiyor. Sorunun oyunda olabileceğini düşünerek Alt Tab attım ve masaüstündede bilgisayarın çok zorlandığını fark ettim. Yakın zamanda ekran kartını güncelledim ve işlemciye macun sürdüm. Herhangi bir parçamda mı sıkıntı var? Yardımcı olabilir misiniz? Ek olarak 60-70 FPS alırken 10'lara kadar düşüyor.

i5 7400K
ASUS 1050 Ti
Kingston HyperX 8 GB RAM
Gigabyte B-250M Gaming anakart
1TB HDD ve 126 GB SSD

Isınma sorunu yoksa DDU ile ekran kartı sürücüsünü temizleyip 452.06 sürümünü kurup tekrar dener misiniz? Ben de GTX 1060 ile aynı sorunu yaşıyordum bu sürüme geri döndüm düzeldi droplar.

Hocam öncelikle oyun içi sıcaklıkları ve oyun içi kullanım değerlerini bizimle paylaşın.
İyi günler. Yarın akşam paylaşacağım, teşekkürler.
Isınma sorunu yoksa DDU ile ekran kartı sürücüsünü temizleyip 452.06 sürümünü kurup tekrar dener misiniz? Ben de GTX 1060 ile aynı sorunu yaşıyordum bu sürüme geri döndüm düzeldi droplar.
Yarın ısınma var mı kontrol edeceğim, olmamasına rağmen bu sorun devam ediyorsa dediğinizi uygulayacağım. Teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki değerler gördüğünüz gibi ve hala kasma devam ediyor.
Dediğiniz gibi ekran kartımı 452.06 sürümüne çektim drop devam ediyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı