İşlemcin çok kötü darboğaz var. İşlemci değiştirmek için bütçe yoksa eğer yukarıda görüldüğü gibi ekran kartı kullanımı %40'larden %90'lara çıkarılmalı. Bunu da tek yolu ekran kartına yük bindirmek grafikleri arttır. V-Sync'ı kesinlikle kapat. Trafiği ve kalabalığı arttır ta ki GPU kullanımı %90'ın üstüne çıkana kadar eğer droplar devam ediyorsa işlemci değiştirmen şart demek.
İnşallah RAM'in 16 GB'tır.
Merhabalar, bilgisayarımda 1050 Ti 4 GB ekran kartı ve 16 GB RAM var. PC'yi alalı 3 sene oldu, yaklaşık 6 aydır GTA 5 ve benzeri oyunlarda drop yiyorum ara ara. Neden olabilir?
Eki Görüntüle 892730
Hocam laptop kullanıyor işlemciyi nasıl değiştirsin _İşlemcin çok kötü darboğaz var. İşlemci değiştirmek için bütçe yoksa eğer yukarıda görüldüğü gibi ekran kartı kullanımı %40'larden %90'lara çıkarılmalı. Bunu da tek yolu ekran kartına yük bindirmek grafikleri arttır. V-Sync'ı kesinlikle kapat. Trafiği ve kalabalığı arttır ta ki GPU kullanımı %90'ın üstüne çıkana kadar eğer droplar devam ediyorsa işlemci değiştirmen şart demek.
İnşallah RAM'in 16 GB'tır.
Hocam fotoya hiç dikkat etmedim. O zaman kaliteli bir laptop soğutucusu alsın ve işlemcinin termal macununu yenilesin 100 derece ne ?Hocam laptop kullanıyor işlemciyi nasıl değiştirsin _
Haklısınız 100 derecede sucuk pişer o ne reis .Hocam fotoya hiç dikkat etmedim. O zaman kaliteli bir laptop soğutucusu alsın ve işlemcinin termal macununu yenilesin 100 derece ne ?
Lenovo Legion Y520Laptopun modeli ne?
CPU 100 derecede çalışıyor. Soğuk olmadığından dolayı throttling yaşıyorsun.
Isınma sorununu çözdüğün takdirde düzelecektir.
Çok ısındığı için drop yiyorsun. İçini temizlemen lazım. Laptop soğutucu koyabilirsin altına laptopun.
İşlemciniz ne?
Lenovo Legion y520.
Termal macun yenilemesi yapsam ve temizlik yapsam düzelir mi?
Hocam termal macun yenilemesi ve temizlik yapsam düzelir mi?
İntelcore i7 7700HQ.
Lenovo Legion Y520
Termal macun yenilemesi yapsam ve temizlik yapsam düzelir mi?
Hocam termal macun yenilemesi ve temizlik yapsam düzelir mi?
İntelcore i7 7700HQ

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.