Arkadaşlar merhaba. Benim sistemim şu şekilde;
FX6100 six Core.
GTX 1050 Ti 4 GB.
16 GB RAM.
1 TB HDD.
120 GB SSD.
400W PSU.
Şu an bu PSU yeterli değil gibi duruyor. Yani ben öyle düşünüyorum. Acaba bu sisteme kaç Watt PSU yeterli olur? 550W yeter mi? Veya 650W?
Hocam oc de lütfen yardım et voltajsız 3.9 a çıkardım ama amd overdrive dan voltaj verip 4.0 ghz yapıyorum siyah ekran gidip geliyor reset atmadan düzelmiyor biostan vermem lazım voltajı ama nasıl yapıldığını bilmiyorum altta voltage kısmı var +1000 +1250 falan var bunlar ne demek ki ?
Hocam OC'de lütfen yardım et voltajsız 3.9'a çıkardım ama AMD OverDrive'dan voltaj verip 4.0 GHz yapıyorum siyah ekran gidip geliyor reset atmadan düzelmiyor BIOS'tan vermem lazım voltajı ama nasıl yapıldığını bilmiyorum altta voltage kısmı var +1000 +1250 falan var bunlar ne demek ki?
Mesela bunun +0.250 falan olması gerekmiyor mu bende böyle ne yapmam lazım sadece 1 tık voltaj arttırmam için?
Hocam OC'de lütfen yardım et voltajsız 3.9'a çıkardım ama AMD OverDrive'dan voltaj verip 4.0 GHz yapıyorum siyah ekran gidip geliyor reset atmadan düzelmiyor BIOS'tan vermem lazım voltajı ama nasıl yapıldığını bilmiyorum altta voltage kısmı var +1000 +1250 falan var bunlar ne demek ki?
Mesela bunun +0.250 falan olması gerekmiyor mu bende böyle ne yapmam lazım sadece 1 tık voltaj arttırmam için?
Hocam cs:go'da %100 GPU kullanımı alamazsın. Cs:go'da ekran kartını zorlamadığı için, sistem yüksek kullanıma gerek duymuyor. Bu yüzden cs:go'da ekran kartından çok, işlemci önemli.