GTX 1050 Ti sistemi yükseltme önerisi

16 GB RAM yeterli olur diye düşünüyorum. 32 GB Minecraft için çok fazla.

Değil. Normal Minecraft için yeterli fakat Client'ler ve modlu oyunlar için en önemli şeylerden biri RAM. RAM'ler olmazsa olmazı modlu Minecraft'ın. Ama büyük ihtimalle oynamıyordur modlu MC.

Yoksa almasın zaten 32'yi ne yapacak değil mi yani :)
Kendim Java Kotlin / Müzik Kanalım ve Label'ım var / Grafik İşleriylede uğraşıyorum fazla ram alma kastım bu sebeplerden ötürü
Kf de dahili GPU yok. Ekran kartınız olduğu için kf almanız daha mantıklı olur. 8+8 veya 8+16 yeterli olur. Elinizdeki anakartta idare eder. PSU değişmeli. RAM'leri Crucial Ballistix almanızı öneririm, 3000MHz C15 3800 CL16ya kadar overclock yapılabiliyor.
Aradığım cevap teşekkür ederim :)
RAM'lerden daha cok onemli parcalar var. Cunku parcalari kotu. K serisi bir islemci almak istiyor ama anakarti h410. onu Z490 yaparsak daha iyi olacak. PSU degismesi gerekiyor.
16 GB gunumuz oyunlari icin yeterli zaten.
''PSU'' ne kadar wattlık birşey önerirsiniz ?

Bütçe nedir? Kaliteli bir 400W bile yeterli olur.
Vallahi işlemci ram falan derken güzel bi fiyat çıkıyor zaten PSU hakkında bi bilgim yok 800-900 TL civarı önerilerinize göre hareket edebilirim. Kasada almam gerekiyor bazı kasalar içinde PSU oluyor o şekilde birşeyde alabilirim.
PSU degismeli, eger k ibareli bir islemci istiyorsan anakartta degismeni oneririm.
KF ve K arasindaki tek fark KF'nin icinde kendi ekran karti olmamasi.
32 GB RAM saçma olur oyun icin. Butceni yazabilirsen guzel bir sistem toplarim.
Anakartım çokmu kötüki elimde var zaten yeni anakartda alırsam işlemciyi düşürmek zorunda kalırım.

Vallahi işlemci ram falan derken güzel bi fiyat çıkıyor zaten PSU hakkında bi bilgim yok 800-900 TL civarı önerilerinize göre hareket edebilirim. Kasada almam gerekiyor bazı kasalar içinde PSU oluyor o şekilde birşeyde alabilirim.

Anakartım çokmu kötüki elimde var zaten yeni anakartda alırsam işlemciyi düşürmek zorunda kalırım.
Anakartınız kötü değil.Fakat bu anakartı kullanırsanız boşu boşuna “K” ibareli işlemci almış olacaksınız.

Anakartınız kötü değil.Fakat bu anakartı kullanırsanız boşu boşuna “K” ibareli işlemci almış olacaksınız.
KF modeli benim için daha uygun aynı şey yinemi geçerli olur sebebinide açıklarmısınız

O fiyata alabilecegin en iyi psu:
Gold + moduler bir psu. En ust modellerden.

Daha ucuza:
40tl daha verip phanteks almak daha mantikli.

Bu da yeterli olur:
Kf modeli benim için daha uygun aynı şey yinemi geçerli olur peki.

Z serisi bir anakart almazsan, OC imkanin olmayacak. KF serisinin olayi OC zaten.

O fiyata alabilecegin en iyi psu:
Gold + moduler bir psu. En ust modellerden.

Daha ucuza:
40tl daha verip phanteks almak daha mantikli.

Bu da yeterli olur:

Z serisi bir anakart almazsan, OC imkanin olmayacak. KF serisinin olayi OC zaten.
Vallahi OC'ile bir alakam olacağını sanmıyorum zaten anlamamda 4.8 GHZ çalışsın bana yeterli bu arada Phanteks alacağım öneri için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı