GTX 1050 Ti Sistemin Aniden Yeniden Başlaması

Başka bir PSU ile deneyin bir de.
Elimde Firsby'nin çok eski bir 350 watt'lık PSU'su var ama hiç bir özelliği yok. Ayrıca sisteme ne olupta böyle bir tepki verdiğini gözlemlemeye çalıştım ama çok farklı senaryolarda böyle yapıyor. Bazen oyun oynarken bazense internette takılırken. Eski PSU'yu yeni sistemime takmak sağlıklı olur mu? Kendisi verimsiz olduğu için sistemin ihtiyaç duyduğu gücü sağlayamayabilir sanki...
 
Bu sisteme Frisby takmanızı tavsiye etmem.
Kesinlikle. Bende o yüzden onu takıp kullanmak istemiyorum. Az önce FSP'den yetkili bir kişiye ulaştım, ürünü gönderin değişelim dediler. Sorunun kesin olarak power'dan kaynaklandığına emin olmadan da adım atmak istemiyorum ama bu sorun yüksek ihtimalle power ile alakalı diye düşünüyorum. Sizce başka bir donanımsal arıza böyle bir tepkiye sebep olabilir mi?
 
Arkadaşlar sorun hala devam ediyor. Durum çok sinir bozucu olmaya başladı. Konu hakkında yardım edebilecek olan yada fikri olan var mı?
 
Hocam sana PSU diyoruz sen hala sorun devam ediyor diyorsun. Ne yapalım istiyorsun evine gelip PSU'nu mu değiştireyim daha ne yapalım yani?

PSU'yu değiştirdim. Kasada seyyar kablodan kaynaklı kaçak elektrik vardı onu da giderdim. Ama bugün sorun yine yaşandı. Windows Olay Günlükleri'nde 2 tane ileti fark ettim. Acaba onlar yardımcı olabilir mi?

HATA.png
HATA 2.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı