GTX 1050 Ti taktıktan sonra "Verifying DMI Pool Data" hatası

Sercan Ulkur

Hectopat
Daha fazla  
9 senelik bilgisayarıma GTX 1050 Ti taktım 2-3 saat acık kaldı. Bilgisayarı yeniden başlattım ve bu ekran geldi. Sorun ne olabilir? HDD bozuldu diye tahmin ediyorum. Elimde başka HDD var. Değiştirsem düzelir mi ?

IMG_1685.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
9 senelik bilgisayarıma GTX 1050 Ti taktım 2-3 saat acık kaldı. Bilgisayarı yeniden başlattım ve bu ekran geldi. Sorun ne olabilir? HDD bozuldu diye tahmin ediyorum. Elimde başka HDD var. Değiştirsem düzelir mi ?

Eki Görüntüle 257936
sistemsel olabiliceğini düşünüyorum güvenli modda baslatmayı deneyin sisteminize baglı usb bellek hafıza kartı cd rom vs. diyer aygıtları sökerekde deniyebilirsiniz 9 dene dilek olay sonucda :)

sistemsel olabiliceğini düşünüyorum güvenli modda baslatmayı deneyin sisteminize baglı usb bellek hafıza kartı cd rom vs. diyer aygıtları sökerekde deniyebilirsiniz 9 dene dilek olay sonucda :)

Ekrana casper yazısı geliyor sonra direk fotoğrafdaki ekran geliyo güvenli moda nasıl gece bilirim ?

usb,hafıza kartı,harddisk,cd rom hepsini söktüm yine değişen bişey olmadı.

başka öneriniz var mı ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı