GTX 1050 Ti tüm oyunlarda FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm değil tavsiye*
Ayda bir bilgisayarın yedeğini alın. Bende de zaman zaman gerek yüklediklerimden gerek yaptığım ayarlardan bilgisayar hantallaşıyor. Öyle zamanlarda bilgisayarın temiz halindeyken almış olduğum yedeğe dönüyorum ve gerekli dosyaları indiriyorum. Acronis'e bir bakın derim.

Daha once hiç denemedım ama pek cozum gıbıde gorunmuyor.

@erme Lol gibi bir oyunda yüksek FPS için 16 GB RAM ve bir SSD`ye ihtiyaç yok. Artı olarak adam zaten yüksek FPS alıyormuş bir anda düşük almaya başlamış. Kötü tavsiyeler vererek milletin boşuna para harcamasını sağlamayın.
Bunu oyunlar için önermedim. Ayrıca saçma bir öneri de değil.

@sjsjaga Büyük ihtimalle bir şeyde değişiklik yaptınız ya da BIOS ayarlarını falan değiştirdiniz yoksa bir anda bu kadar FPS düşmesi normal değil. Hatırlamaya çalışın iyice. Windows ne kadar Update yaparsa yapsın bu kadar düşmesi de anormal. Büyük ihtimalle siz bir şeyi değiştirdiniz ve hatırlamıyorsunuz.

Ben PC'yi 3gunde bır faln acarım ve bır Update yapmadıgımdann emınım. Ama Windows kendını guncelledımı bılmıyorum.

Ama normalın ustu bır performans vermesı lazım degılmı.
Benimde sistemim eskiden aynıydı +8GB daha ram aldım şuan oyunlarda gözle görülür şekilde artış oldu. FiveM'de 1FPS'e kadar düşerken şimdi 65 altına inmiyor.

@erme Şu anda konu dışında olan bir konuda değiliz farkındasınız değil mi? Adama sorunu çözmesine yardımcı olmaya çalıyoruz. Madem oyunlar için önermediniz boş mesaj yazmış oluyorsunuz. Artı olarak gayette saçma bir öneri. Lolde ben bile 3 GB ile yüksek FPS alıyordum HDD ile ve FPS düşmesi yaşamadım. Lol fazla RAM kullanan bir oyun değil GTA falan gibi. Konuyu okumadan saçma önerilerinizi yapmaya devam etmeyin bence. Yoksa milletin boşuna para harcamasına sebep olacaksınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı