GTX 1050 Ti ve 8 GB RAM'e Karşılık GTX 1060 Alınır mı?

İ5 6400 Crucial 8GB ram 1 TB HDD Zalman 300 watt. Ram 16 idi, takas ettik kartla.
Driverler 1050ti in olduğundan olabilir mı? Vga ile onboardda da görüntü alamıyorum.

İ5 6400 Crucial 8GB ram 1 TB HDD Zalman 300 watt. Ram 16 idi, takas ettik kartla.
Driverler 1050ti in olduğundan olabilir mı? Vga ile onboardda da görüntü alamıyorum.

Anladım. Kesinlikle mevcut güç kaynağınızı değiştirmelisiniz. Görüntünün gelmemesinin 1050ti driverları ile alakası yok. Ekran kartınızı anakarttan sökün ve ekran kartınızdaki güç kablolarını çıkardığınızdan emin olun. Vga kablonuzun onboard bağlantısı kalsın ve bilgisayarınızı açın. Eski ekran kartı driverlarınızı silin ve PSU değiştirdikten sonra ekran kartınızı takıp sürücü güncellemelerini yaptıktan sonra kullanmaya devam edin.

600W 80+ almanız daha sağlıklı olurdu ileride yapacağınız muhtemel güncelleme ya da eklemeler için fakat aldıysanız artık yapacak bir şey yok. Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı