Çözüldü GTX 1050 TI ve G4560 Sistem CS:GO Düşük FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Useless

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Sistemi dün topladım. Bugün CS:GO kurdum ve oyunda inanılmaz kasmalar oluyor. Ekran kartı driverleri güncel. Düşük ve yüksek ayarları da denedim. 30-70 FPS arası gidip geliyor ve akıcılık yok, çok kasıyor.

İşin garip tarafı bugün çözüm ararken konsola "fps_max 300" yazdım ve oyun içinde akıcı bir şekilde 280 FPS'yi gördüm ve tamam dedim düzeldi ve yaklaşık 10 dk bu şekilde oynadım. Oyunu tekrar açtığımda eski haline döndü ve bir daha bu yöntemde işe yaramadı.

Sistemim:
  • Galax GeForce GTX1050TI 4GB 128Bit GDDR5 EX O.C
  • Intel Kaby Lake Pentium G4560 3.5GHz
  • Asrock H110M-DGS R3.0 Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX
  • Kingston DDR4 2133MHz 8GB Hyperx FURY

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Nvidia denetim masasından her şeyi performansa getirin.

Tavsiye için teşekkürler, şuan Fps değerleri 200 civarında. İstediğim seviyede değil ama hiç olmazsa akıcılık yeterli seviyede :)

Performansa getirmekle bir alakası yok. O sistemin yüksek FPS vermesi lazım. İlk önce oyun içi değerleri MSI Afterburner ile test etmeniz lazım. Arızalı bir parça olabilir.

Kullandığım ekran kartı Galax, bu programı yine de kullanabilir miyim?

Sıkıntı olmaz kullanabilirsin.
Kullanabilirsin.
Bu videoyu izlersen nasıl yapacağının bilgisini alırsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gpu kullanımı %8 , FPS 30-60 arasında gidip geliyor. Bir ara Gpu kullanımı %20 ye FPS ise 210 a çıktı ama bikaç saniye sürdü ve tekrar kasmaya başladı. Işık var ama çözemiyorum :)

Gpu kullanımı %8 , FPS 30-60 arasında gidip geliyor. Bir ara Gpu kullanımı %20 ye FPS ise 210 a çıktı ama bikaç saniye sürdü ve tekrar kasmaya başladı. Işık var ama çözemiyorum :)

Güç kaynağı ne? Senin GPU sıkıntılı gözüküyor.

Sistemi nereden toplamıştınız?

Çözüm
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı