Çözüldü GTX 1050 Ti ve i3 2100 BIOS Ekranında Kalma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

P8Biscuit

Hectopat
Daha fazla  
Sorun başlıkta da belirttiğim gibi. Ekran kartını çıkarınca Windows açılıyor, takınca açılmıyor. Eski Nvidia sürücüsünü kaldırdım fakat işe yaramadı. Konu hakkında fikir sahibi olan var mı acaba?

H61M-S2PV
I3-2100
Kingston 4GB 1600MHZ DDR3 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows açılıyor derken başka bir işletim sistemi daha mı yüklü?
Hayır sadece windows
Sorunu çözdüm. Aynı sorunu yaşayanlar, BIOS güncellemesi yapmanız gerekiyor. Benim BIOS'um için sitesinden yeni çıkan Beta BIOS olan güncellemeyi yaptım. Zaten yüksek kaliteli ekran kartlarını takabilmemiz için bu güncelleme yapılmış. Sizde kartınızın kendi sitesinde olan son BIOS güncellemesini yapın. Umarım sorununuz çözülür.
Windows açılıyor derken başka bir işletim sistemi daha mı yüklü?
Hayır sadece windows
Sorunu çözdüm. Aynı sorunu yaşayanlar, BIOS güncellemesi yapmanız gerekiyor. Benim BIOS'um için sitesinden yeni çıkan Beta BIOS olan güncellemeyi yaptım. Zaten yüksek kaliteli ekran kartlarını takabilmemiz için bu güncelleme yapılmış. Sizde kartınızın kendi sitesinde olan son BIOS güncellemesini yapın. Umarım sorununuz çözülür.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı