GTX 1050 Ti ve i3-8350K Sistem

İ5 8400 ile R5 1600 aynı fiyat diye biliyorum ben. Hem B360 anakarta 500 lira vereceğine 400 liraya B350 alıp işlemciyi R5 2600-2600X bile yapabilirsin.
Ama işlemciyi yükseltmek demek ekran kartını yerin dibine vurmak demektir. 1060 bile 8. nesil işlemcilere zor yetişiyor. 1050 Ti ile i5-8400 almak bence daha mantıklı.

Bütçesini bilmiyorum ki sistem önereyim. İ3 8350K ve GTX 1050 Tİ sistem dizeceğini söylemiş. Bütçesine göre iyi mi kötü mü? Önce bütçesini bilmem lazım.
Topladığı sistemde zaten ufak tefek değişikliklerle bütçesi belli oluyor. Benim önerdiğim sistemde parası bile artıyor ve hatta SSD alabiliyor.

O zaman senin sistemini alsın. Ben varsayımla sistem dizemem. Önce bütçe belirtsin. Sonra bakarız.
Haklısın zaten bütçe belirtmemiş ama sistem toplayabilmiş bende buradan yola çıkarak yaptım zaten daha sonra değiştirmek isterse ona göre ayarlarız.

Linkteki parçaları topladım ortalama 3400 TL civarı birşey ediyor bu bütçe ile daha güzel bir sistem toplayabilirsiniz, sizin için topladım fakat karar size kalmış.

İşlem gücüne ihtiyacınız varsa bu sistemi;

20180419_164707.png

Oyun oynamak temel amaç ise;

20180419_164647.png

Bu iki sistem arasında tercih yapabilirsiniz veya kendi kararınız doğrultusunda farklı bir sistem alabilirsiniz ama bu iki sistem fena olmadı gibi bence I3 8350K o parayı hak etmeyen bir işlemci ve o işlemciye o parayı verene kadar I5 8400 gibi bir işlemci alıp daha fazla performans elde etmek daha mantıklı veya GTX 1060 3 GB ile daha fazla oyun performansı elde edilebilir size ve düşüncenize kalmış bir durum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı