GTX 1050 Ti ve i5 3330 Sistem Kendini Yeniden Başlatıyor

elasticheart

Megapat
Yer
Narnia
Daha fazla  
Geçen Temmuz gibi bilgisayarım sürekli kendini yeniden başlatıyordu ne zaman oyunlara girsem, bilgisayarcıya götürdüm ekran kartından büyük ihtimalle dedi. Ben de para biriktirip ekran kartı aldım bugün en sonunda taktım, driverları kurdum fakat yine aynı sorun devam ediyor. Oyunlara girince sürekli restart atıyor kendine. Cidden ne yapacağımı bilmiyorum artık sistem özelliklerini aşağıya bırakıyorum.

• GTX 1050 Ti
  • Intel Core i5-3330 @3.00GHz
  • 8 GB RAM
  • 600W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna girdiğinizdeki sıcaklık değerlerini paylaşın.

Boştaki değerlerini belirtin.

Boştaki değerlerini belirtin.
untitled1.png

İşlemci sıcaklığını da belirtin. HWMonitor kullanabilirsiniz.

Boşta 60 dereceye çıkması normal değil. Oyun açılırken HWMonitor'ü görebilme şansınız varsa değerlerin kapanmaya kadar kaça çıktığını gözlemlemeye çalışın. Muhtemelen ısınma tabanlı bir sorun yaşıyorsunuz.

Boşta 60 dereceye çıkması normal değil. Oyun açılırken HWMonitor'ü görebilme şansınız varsa değerlerin kapanmaya kadar kaça çıktığını gözlemlemeye çalışın. Muhtemelen ısınma tabanlı bir sorun yaşıyorsunuz.
Az önce denedim. En son 60'ı gördü, screenshot aldım ama tam olarak işlenmediği için corrupted olmuş.

Son düzenleme:
hocam işlemci fanı zaten sorunlu olursa fark etmezi biraz daha kolay bence güç kaynağına bir bak derim düşük ihtimal ama can sıkıcı derecede tuhaf şekilde bozulabiliyorlar ama genelde oyuna girmeden de belli bir zaman sonra pc nin kapanması lazım güç kaynağı bozuksa

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı