i5-3330 ve GTX 1050 Ti sistem açılmıyor.

elasticheart

Megapat
Yer
Narnia
Daha fazla  
Merhabalar, 1-2 gündür. Bilgisayarım zar zor açılıyor. Power tuşuna basıyorum, her şeyin işıkları yanıyor ama 2-3 saniye sonra kapanıp tekrar tekrar açılmaya çalışmaya çalışıyor. Çok rastgele açtım şuan bilgisayarı kapatmaya korkuyorum. Zaten oyun oynarken sürekli kendini restart ettiğini söylemiştim daha önce. Bilgisayarcıya götürdüğümde bana. Çok film, muzik var, Windows 10 sistemin güncel ise güncelleme, win 7'ye dön gibi saçma salak şeyler söyledi. Ayrıca PSU'a baktığını ve herhangi bir şişik ve sıkıntı olmadığını da belirtti.
  • GTX 1050 Ti
  • Intel Core i5-3330 @3.00GHz
  • 8 GB RAM
  • 600W PSU

Son düzenleme:
Kapanma kısmında herhangi bir mavi ekran hatası ile karşılaşıyor musunuz ?
Açılmama durumunda ramden kaynaklı bir problem olabileceğini söyleyebilirim ama durduk yere kapanma yapıyorsa bunun birçok sebebi olabilir PSU,İşlemci,Ekran kartı herhangi bir kısadevre bile yapıyor olabilir görmeden söylenecek pek bir şey yok işinin ehli bir ustaya vermenizi tavsiye ederim.

Kapanma kısmında herhangi bir mavi ekran hatası ile karşılaşıyor musunuz ?
Açılmama durumunda ramden kaynaklı bir problem olabileceğini söyleyebilirim ama durduk yere kapanma yapıyorsa bunun birçok sebebi olabilir PSU,İşlemci,Ekran kartı herhangi bir kısadevre bile yapıyor olabilir görmeden söylenecek pek bir şey yok işinin ehli bir ustaya vermenizi tavsiye ederim.
Normalde kapanınca mavi ekran vermiyordu ama art arda kapanmaya başlayınca Windows Güvenli Onarma ekranını açıyor ordan yeniden başlatmayı seçiyorum. Temmuz gibi bu yeniden başlatma sorunu ortaya çıkmıştı. Ekran kartı dediler 1050 Ti aldım, tabi hemen değil arada işlemci'nin dahili ekran kartını kullandım, bir sorun yaşamadım arada fazla yüklenince 2-3 saniyelik donmalar yaşıyordum ama yeniden başlatma vs. gibi şeyler hiç başıma gelmedi. Oyun bile oynadım, Left 4 Dead, Fusion Fall ve Left 4 Dead

Sıcaklık değerleri:
Oyuna girince işlemci 55-60'ı görüyor. Şuan girip test etmek isterdim ama cidden bilgisayarı tekrar'dan açmak tam bir işkence. Oyuna girince hemen kapanma ihtimalini de göz önüne alırsak.

ETLaJ.png
ETLco.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı