GTX 1050 TI ve I7 7700K Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle bir sorun olmaz, işlemci gayet güçlü, alınabilir, i8 7400 ve GTX 1060 tercih edebilirsiniz, oyundan aldığınız keyif biraz daha artar. Anakart olarak B360 aldınızmı tamamdır.

Zira 7700K için Z serisi bir anakart lazım ve ciddi anlamda para gerekli olacak. Buradan artanlar ile GTX 1060 rahatlıkla alınabilir.
Overclock'dan haberi olmadan seçtiğine eminim ki i7 7700k yerine i5 8600k çok daha mantıklı seçim olacaktır.

Overclock'dan haberi olmadan seçtiğine eminim ki i7 7700k yerine i5 8600k çok daha mantıklı seçim olacaktır.
PC bilgim sıfır, güçlü bişey olsun diye yazmak istedim uyuşacağını bilmek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten benim pc bilgim sıfır güçlü bişey olsun diye yazmak istedim uyuşacağını bilmek için
İlerde sisteme geliştirme yapabilme şansın var mı yoksa ölene kadar aynı mı kullanacaksın? Bütçe nedir?

Maksat oyundan yüksek performans almak olduğu konu içinde zaten belirtilmiş, yani burada en az işlemci kadar ekran kartıda önemli, O.C yapmak isteseydi bunu belirtirdi veya soru şeklinde iletiridi.

En azından şimdiye kadar açılan konulardan bu sonuç çıkıyor.
Umarım i5 7400 gibi bir işlemciyi GTX 1060 için önermiyorsundur.

İ5 8600 ve GTX 1060'lı bilgisayar topladım dün bence sende alabilirdin ama KDV indirimiyle 6000'e geldi monitörsüz sadece kasa.

Pardon ama R3 1200 ve 1060 6G "nasıl ya ? :D"?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski seri işlemci alınmaz. Fiyat performans açısından 8400 ideal. Ama 8600k da düşünebilir. 8400 alısanız ekran kartı olarak 1060 daha mantıklı olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı