- Makaleler
- 1
i5 8400 nerden daha iyi bir işlemci oluyor ? Youtube'de bir sürü bununla ilgili test var buda onlara güncel bir örnektir. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen. İ7 7700K performansı bariz ortada..
i5 8400 nerden daha iyi bir işlemci oluyor ? Youtube'de bir sürü bununla ilgili test var buda onlara güncel bir örnektir. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen. İ7 7700K performansı bariz ortada..
Dostum yazdığın bu sistemde darboğaz yapar.GTX 1060 6GB + Ryzen 3 1200
Allah başka dertler vermesin.Benim ailem alıcak eğer ilerde çalışıp adam gibi para kazanırsam değiştirebilirim olmasa ölene kadar
Özellikleri nelerdir?İ5 8600 ve GTX 1060'lı bilgisayar topladım dün bence sende alabilirdin ama KDV indirimiyle 6000'e geldi monitörsüz sadece kasa.
Bana PC parçaları yazar mısın oyun için?i7 7700K işlemci, 1050Ti ile kullanılabilir. İşlemci ekran kartından güçlü olduğu için önüne geçip FPS farkını kapatacaktır yani arttıracaktır. İleride ekran kartını upgrade edersen dahada iyi olacaktır. Düz mantık konuşmayın lütfen. Sanki sadece ekran kartı FPS artışı sağlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.