Çözüldü GTX 1050 Ti ve R3 1300X Oyun İçi FPS Düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

shell32.dll

Megapat
Sistemim aşağıda, öncelikle söylemeliyim ki; BIOS'um, Chipsetim, Ekran Kartım güncel. Hatta temiz kurulum yapalı maksimum 3 saat oldu. Sorunum şu ki "Playerunknown's Battlegrounds"da sistemimde anlık droplar meydana geliyor. Bu da oyunu oynanamaz kılıyor. Tüm önerilerinizi dikkate almaya çalışacağım. Lütfen konuyla ilginiz yoksa yorum yapmayın.
  • Gigabyte G1 Gaming GTX 1050 Ti
  • AMD Ryzen 3 1300X
  • MSI B350m Gaming Pro
  • Kingston HyperX 8GB DDR4 2666MHz
Bana sorun bellek kaynaklı gibi görünüyor. Ama yorumlarınızı almak isterim. Ayrıca upgrade tavsiyeleri de verebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şuan game mode açık, ve ek olarak DDR4 3000mhz seçili. Voltajlarla oynama yapılmadı. Game Mode'u ellemeden kullanmanın ne gibi bir zararı olabilir?

Hocam şuan game mode açık, ve ek olarak DDR4 3000mhz seçili. Voltajlarla oynama yapılmadı. Game Mode'u ellemeden kullanmanın ne gibi bir zararı olabilir?
Isı artabilir. Mesela o sistem muhtemelen Prime95 testinde ısınıp kapanacaktır. Game mod ne kadar Voltaj veriyor ve hız nedir?

@RevDeisDou Hocam bu o.c sevdasından vazgeçmiş bulunuyorum, bilginize. Kararım: Sistemi upgrade etmek yönünde. Ekran kartı, Ram ve İşlemci'de değişikliklere gideceğim. Önerilerinizi alabilirim.

Dostum cozunurlukle alakali bi durum olabilir. Ayari dusur fraps test programi ile test et dalgalanma olmuyosa o ayar en iyisidir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…