Sistemim aşağıda, öncelikle söylemeliyim ki; BIOS'um, Chipsetim, Ekran Kartım güncel. Hatta temiz kurulum yapalı maksimum 3 saat oldu. Sorunum şu ki "Playerunknown's Battlegrounds"da sistemimde anlık droplar meydana geliyor. Bu da oyunu oynanamaz kılıyor. Tüm önerilerinizi dikkate almaya çalışacağım. Lütfen konuyla ilginiz yoksa yorum yapmayın.
Gigabyte G1 Gaming GTX 1050 Ti
AMD Ryzen 3 1300X
MSI B350m Gaming Pro
Kingston HyperX 8GB DDR4 2666MHz
Bana sorun bellek kaynaklı gibi görünüyor. Ama yorumlarınızı almak isterim. Ayrıca upgrade tavsiyeleri de verebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
İşlemci olarak bunu öneririm. Ram konusunda ise aynı ramden alıp 3000' e çekin. Bunları alınca geriye kalan bütçe 1400-1500 civarı bir şey. O bütçede ise 2. el garantisiz kutusuz 1070' ler var veya RX 590' lara bakabilirsin.
Hocam şuan game mode açık, ve ek olarak DDR4 3000mhz seçili. Voltajlarla oynama yapılmadı. Game Mode'u ellemeden kullanmanın ne gibi bir zararı olabilir?
Hocam şuan game mode açık, ve ek olarak DDR4 3000mhz seçili. Voltajlarla oynama yapılmadı. Game Mode'u ellemeden kullanmanın ne gibi bir zararı olabilir?
İşlemci olarak bunu öneririm. Ram konusunda ise aynı ramden alıp 3000' e çekin. Bunları alınca geriye kalan bütçe 1400-1500 civarı bir şey. O bütçede ise 2. el garantisiz kutusuz 1070' ler var veya RX 590' lara bakabilirsin.