PaarthnaX Decapat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 35 8 Ağustos 2019 #1 Yeni PC aldım. 1050 Ti 4 GB, Ryzen 3 2200 ile CS:GO'ya girince FPS 60'larda gosteriyor ama kasiyor. Ne yapmam lazim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2019
Yeni PC aldım. 1050 Ti 4 GB, Ryzen 3 2200 ile CS:GO'ya girince FPS 60'larda gosteriyor ama kasiyor. Ne yapmam lazim?
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 8 Ağustos 2019 #2 PaarthnaX dedi: Yeni PC aldım. 1050 Ti 4 GB, Ryzen 3 2200 ile CS:GO'ya girince FPS 60'larda gosteriyor ama kasiyor. Ne yapmam lazim? Genişletmek için tıkla... VSYNC falan açık mı? Driverların son sürüm mü? O sistem 60'larda gezmez, gezemez CS:GO'da. Artı 0 Eksi
PaarthnaX dedi: Yeni PC aldım. 1050 Ti 4 GB, Ryzen 3 2200 ile CS:GO'ya girince FPS 60'larda gosteriyor ama kasiyor. Ne yapmam lazim? Genişletmek için tıkla... VSYNC falan açık mı? Driverların son sürüm mü? O sistem 60'larda gezmez, gezemez CS:GO'da.
KS KS PaarthnaX Decapat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 35 8 Ağustos 2019 #3 kirknewsted dedi: VSYNC falan açık mı? Driverların son sürüm mü? O sistem 60'larda gezmez, gezemez CS:GO'da. Genişletmek için tıkla... 60 a ben sabitledim ama 60da durmuyor sürekli oynuyor bide yüksek fps olsa bile kasma var G kirknewsted dedi: VSYNC falan açık mı? Driverların son sürüm mü? O sistem 60'larda gezmez, gezemez CS:GO'da. Genişletmek için tıkla... Ekran karti driver ı son sürümde ama anlayamadım sorunu monitor vga conventer ile bağlı sorun orayla alakalı olabilir mi acaba Artı 0 Eksi
kirknewsted dedi: VSYNC falan açık mı? Driverların son sürüm mü? O sistem 60'larda gezmez, gezemez CS:GO'da. Genişletmek için tıkla... 60 a ben sabitledim ama 60da durmuyor sürekli oynuyor bide yüksek fps olsa bile kasma var G kirknewsted dedi: VSYNC falan açık mı? Driverların son sürüm mü? O sistem 60'larda gezmez, gezemez CS:GO'da. Genişletmek için tıkla... Ekran karti driver ı son sürümde ama anlayamadım sorunu monitor vga conventer ile bağlı sorun orayla alakalı olabilir mi acaba
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 8 Ağustos 2019 #4 PaarthnaX dedi: 60 a ben sabitledim ama 60da durmuyor sürekli oynuyor bide yüksek fps olsa bile kasma var G Ekran karti driver ı son sürümde ama anlayamadım sorunu monitor vga conventer ile bağlı sorun orayla alakalı olabilir mi acaba Genişletmek için tıkla... Farklı bir monitörde deneme şansın varsa dene bence. Denemekten zarar gelmez. Sıcaklık değerlerin ne bu arada? Artı 0 Eksi
PaarthnaX dedi: 60 a ben sabitledim ama 60da durmuyor sürekli oynuyor bide yüksek fps olsa bile kasma var G Ekran karti driver ı son sürümde ama anlayamadım sorunu monitor vga conventer ile bağlı sorun orayla alakalı olabilir mi acaba Genişletmek için tıkla... Farklı bir monitörde deneme şansın varsa dene bence. Denemekten zarar gelmez. Sıcaklık değerlerin ne bu arada?
KS KS PaarthnaX Decapat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 35 9 Ağustos 2019 #5 kirknewsted dedi: Farklı bir monitörde deneme şansın varsa dene bence. Denemekten zarar gelmez. Sıcaklık değerlerin ne bu arada? Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu oldmadigina eminim 5 fan var kasa serin baya baska monitor var ama bundan daha kotu Artı 0 Eksi
kirknewsted dedi: Farklı bir monitörde deneme şansın varsa dene bence. Denemekten zarar gelmez. Sıcaklık değerlerin ne bu arada? Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu oldmadigina eminim 5 fan var kasa serin baya baska monitor var ama bundan daha kotu