GTX 1050 Ti ve Ryzen 3 2200G Performansı

RozaNigra

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Bu ikili GTA V, BF1, BF5, Forza Horizon 4, FarCry, ETS 2, gibi oyunlarda kaç FPS veriyor? Hangi ayarlarda yazarsanız sevinirim. Lütfen internetteki Benchmark testlerine bakın yazmayın. Sabahtan beridir araştırıyorum. Hepsi birbirinden farklı bu sistemi kullanan bir arkadaş varsa cevaplarsa sevinirim.

Şu an hazır sistemlerde RX570-580 + R5 1600-2600 ikililerini daha ucuza bulabiliyorsunuz. GTX 1050 Ti + R3 2200G performansının 1.5 ila 2.0 katı arasında performans veriyor. Yani bu devirde GTX 1050 Ti almak tabiri caizse "Aptallık" ...

1050 Ti almak gibi bir hata yapmayın. Sabah açtığınız konuda zaten gerekli cevap verildi. GTX 1650 alın en azından. Nvidia şart koşmanı anlamadım ancak RX 570 de harika bi' alternatif olur.
Bende şahsen gtx 1650 kullanıcısıyım. Evet kart beni yeterince götürüyor ancak daha ucuza RX570'im olsun isterdim . Çünkü daha performanslı. Bu kartı zorunluluktan aldım çünkü hem böyle daha ucuza geliyordu ( Hazır Sistem Aldım.) hemde seçeneklerde istediğim rx570 yoktu.
Kısaca imkanın varsa RX 570 "AL"

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı