GTX 1050 Ti VGA monitöre görüntü alamıyorum

Reiceland

Decapat
Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni bir ekran kartı aldım ve elimde henüz dönüştürücü bulunmuyordu. Kasayı televizyona bağlayıp ekran kartını test edip driverlarını yükledim gayet de güzel çalışıyordu. Elimde şimdi dönüştürücü geçti HDMI to VGA kullanıyorum. Monitörümde sadece VGA girişi bulunmakta ve ekran kartımda Display Port, DVI-D ve HDMI girişleri var. Dönüştürücü ile taktığım zaman VGA No Signal hatası alıyorum. Araştırma yaptım yaklaşık 1 saat boyunca. BIOS pilini milyonlarca kez takıp çıkarıp denedim. RAM'leri çıkardım bir şeyler yaptım ancak vahim. PC konusunda çok da bilgili değilim yapmamı önerdiklerinizi rica ediyorum ince ayrıntılı anlatırsanız faydası çok olur teşekkür ediyorum şimdiden.

Sistem özelliklerim:

8 GB 1600 MHz RAM
GTX 1050 Ti ekran kartı
i3 4160 işlemci

Ayrıca Asus bir monitör kullanıyorum yardımı olursa.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce ekran kartı değiştirdiğimde monitörüm eskiydi. HDMI to VGA converter almıştım. Kablolu ve ucunda kare bir VGA kutusu vardı. Bu konuda bazı adaptörlerin uyumsuz olabildiğini biliyorum. Benim aldığım ise çalışmıştı. Bir abimin convertorü çalışmamıştı. Benim aldığımı kullanmıştı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı