GTX 1050 Ti vs GTX 1060 3 GB

Bende AMD kullanıyorum, iki firmayıda çok seviyorum fanboyluğum yok. RX570 ile 1050Tİ arasında 300 tl fark var arkadaşımız o fark için işlemciyi alt seviye almak zorunda kalacak veya diğer bileşenlerden kısacak. 1050ti yetmezse yükseltmede darboğaz olmaması için r5 işlemciside olacak hem siz soran kişinin güç kaynağını vs. nereden sezdinizde 150w'lık kartı öneriyosunuz.

Aklımdakileri yazıya döktüğün için teşekkürler. Aklımda Rx 570+G4560 yapmak vardı. Ama Rx 570 piyasada yok. O yüzden GTX 1050 Ti'ya yöneldim. 1050 Ti alınca param artıyordu. Ben de işlemcimi yükseltmeye karar verdim. Teşekkürler herkese.

@SideWinder Vega'nın çıkması neden RX 580 ve RX 570'i tarihe karıştırsın ki? RX 500 serisinin üst sınıf ekran kartları zaten Vega olacak diye biliyorum.
Yani RX 580 - GTX 1070 arası bir kartın RX 580/ 570 fiyatında çıktığını düşünün.

İmkansız değil bence.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı