GTX 1050 Ti vs GTX 1070 Ti

hiimskidrow

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
Arkadaşlar merhaba. Şu an bende MSI 1050 TI Gaming X modeli bulunmakta. Yaklaşık 8 aydır sorunsuz kullanıyorum. Bu ekran kartını satıp aklımda 1070 TI almak var? Sizce ne kadar mantıklı olur bu hareket? Gerçekten değer mi, yoksa biraz daha para ekleyip sistemin diğer eksikleri olan SSD, 8 GB Extra RAM, oyuncu klavye, mouse kulaklık almak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Şu an bende MSI 1050 TI Gaming X modeli bulunmakta. Yaklaşık 8 aydır sorunsuz kullanıyorum. Bu ekran kartını satıp aklımda 1070 TI almak var? Sizce ne kadar mantıklı olur bu hareket? Gerçekten değer mi, yoksa biraz daha para ekleyip sistemin diğer eksikleri olan SSD, 8 GB Extra RAM, oyuncu klavye, mouse kulaklık almak mı?
Ekran kartını yükseltirken dikkat etmen gereken konular var öncellikle Ekran kartının göstereceği güzel grafikleri için iyi bir monitörede ihtiyaç var, Daha sonra alacağın ekran kartını, işlemcin dar boğaz etmeden besleyebilecek mi ? bu konular önemli öncellikle sistem özelliklerinin tamamını yazarsan daha iyi olur.

Bu arada SSD olarak Aliexpress te 480 GB SSD 90 Dolar gibi bir fiyata satılıyor. 550m/s yazma 500m/s okuma hızı var. Almak isterseniz öneririm.
AliExpress ten alış veriş yapmanızı tavsiye etmiyorum çinden geliyor, çinden geldiği için çok çok geç elinize ulaşıyor yani kısaca kullanıcıyı sinirlendiriyor, ucuz olması iyi fakat elinize ulaşmama ihtimali de var

Bu arada SSD olarak Aliexpress te 480 GB SSD 90 Dolar gibi bir fiyata satılıyor. 550m/s yazma 500m/s okuma hızı var. Almak isterseniz öneririm.
AliExpress ten alış veriş yapmanızı tavsiye etmiyorum çinden geliyor, çinden geldiği için çok çok geç elinize ulaşıyor yani kısaca kullanıcıyı sinirlendiriyor, ucuz olması iyi fakat elinize ulaşmama ihtimali de var
Geç geldiği doğru. Termal macun ve fan kontrolcü sipariş ettim 22 gün önce. Macun daha dün ülkeye giriş yapmış, kontrolcü daha onay bekliyor Çin'de :). Ama yarı fiyatına alınca ürünleri beklemek şahsen zoruma gitmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı