GTX 1050 Ti vs RX 470 vs RX 570

SSD FPS değerine etki etmez. 1500X ile 1400 arasında çok az bir FPS farkı olur.
Hocam arkadaşımın dediği şu bilgisayardan pek anlıyormu bilmiyorum ben size son kez sormak istiyorum : Ram 2400mhz ileride upgrade edince sıkıntı olucak b350m-a daha iyidir ssd yok ve hazır önermem dedi seninki 600 sizce nedir ?

Sinerji Neon Serisi (Emre Bozkurt PC) Ryzen 5 1400/8 GB/1 TB/RX570(4GB)

Bu linkteki modelden bahsediyorsan işlemcisi 1400. RAM freekansı Ryzen sistemlerde FPS'yi etkiliyor, 2400 MHZ yerine daha yüksek frekanslı RAM seçilebilir, seçilemiyorsa da 2400 MHZ RAM yine de alabilirsin. RX 570 stokta yok, bu kartın fiyatı da epey yükselmiş durumda bu kasanın fiyatını etkileyecektir. Kendin sistem toplamayı düşünebilirsin. Dediklerine de anlamakta zorlanıyorum 600 nedir ya? Daha açıklayıcı şekilde konuş.

Sinerji Neon Serisi (Emre Bozkurt PC) Ryzen 5 1400/8 GB/1 TB/RX570(4GB)

Bu linkteki modelden bahsediyorsan işlemcisi 1400. RAM freekansı Ryzen sistemlerde FPS'yi etkiliyor, 2400 MHZ yerine daha yüksek frekanslı RAM seçilebilir, seçilemiyorsa da 2400 MHZ RAM yine de alabilirsin. RX 570 stokta yok, bu kartın fiyatı da epey yükselmiş durumda bu kasanın fiyatını etkileyecektir. Kendin sistem toplamayı düşünebilirsin. Dediklerine de anlamakta zorlanıyorum 600 nedir ya? Daha açıklayıcı şekilde konuş.
Özür dilerim psu demek istedim

O linkteki PSU kalitelidir, sistem içinde yeterlidir. Şimdi sen tam olarak ne yapacaksın? Kendin mi toplayacaksın, Emre Bozkurt kasasını mı alacaksın?
Hocam ben size aşırı soru sordum ilk öncelikle bütün cevaplarınız için sağolun bu cidden son olsun :) bakın ben ileride upgrade yapmayı düşünüyorum 16 gb ram eklemeyi gtx 2070,2080 takmayı ve bir monitör alıp işlemciyi arttırmayı ondan ryzen tercih ettim ssdsiz olmaz dedim çünkü eski laptopdada vardı sizce emre bozkurtun pc ile benimki kaç fps oynar ?

İstediğin kadar soru sorabilirsin, burası soru sorma sitesi zaten. Şöyle bir sıkıntı anlamakta zorluk çekiyorum işimi kolaylaştırırsan iyi olur. Burada sadece ben yokum diğer üyelerde sana yardım eder. İlerde 2070-2080 gibi kartlara geçiş yapacaksan işlemci güçlü alman gerek, ya da ilerde CPU değişimi yapman gerek. Emre Bozkurt kasasında RX 570 var, sen 1050 Ti alacaksın değil mi? Genel olarak FPS olarak 25-30 FPS oynar iki kart arasında. DX 12 destekli oyunlarda bu fark daha da artabilir.

İstediğin kadar soru sorabilirsin, burası soru sorma sitesi zaten. Şöyle bir sıkıntı anlamakta zorluk çekiyorum işimi kolaylaştırırsan iyi olur. Burada sadece ben yokum diğer üyelerde sana yardım eder. İlerde 2070-2080 gibi kartlara geçiş yapacaksan işlemci güçlü alman gerek, ya da ilerde CPU değişimi yapman gerek. Emre Bozkurt kasasında RX 570 var, sen 1050 Ti alacaksın değil mi? Genel olarak FPS olarak 25-30 FPS oynar iki kart arasında. DX 12 destekli oyunlarda bu fark daha da artabilir.
cevabiniz icin tesekkurler aciklayici konusmak istersem ileride islemci ram ekran karti monitor upgrade yapicam demek istedim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı