GTX 1050 Ti vs Ryzen 3 2200G Sistem

Kqtally

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda çok muhteşem de olmasa, oturup sinir krizi geçirmeden oyun oynayabileceğim bir bilgisayar satın almak istiyorum ve buradaki yorumculara güveniyorum açıkçası ;) Sizce hangi sistemi almalıyım?

N11'den almak istediğim sistemi incelemek için tıkla.

Ünlü Twitch yayıncısı Unlostun çıkardığı ekonomik sistem Unlost Eco için tıkla.

Neden onu alıp onu almamalıyım? gibi sorularıma yanıt verilecek şekilde yazarsanız sevinirim :)
Ek olarak: Monitörüm var, fakat belkide daha iyisi olabilirdi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
N11 sitesinde satılan üründeki parçalar yeni değil, anakartı ne olduğu belli olmayan bir markaya ait.(Usb 3.0 girşi yok ve mor renkli olan eski bir giriş mevcut.) ayrıca işlemcisi de eski, bunun yanında GTX 1050 Tİ var. RX 570 1050 Tİ'dan daha iyi. Sonuç olarak Unlost Eco bu sistemden kat kat daha iyi. Lakin bu fiyata daha iyi sistem toplanır mı bilmiyorum.

N11 sitesindekini almayın bence çünkü 1050 Ti gerçekten geride bir kart. Aynı fiyata Rx 580 çok daha performanslı. Anakart nedir ne değildir belli değil. En iyisi kendiniz toplamanız olacaktır. Bütçe belirtip monitör konusunu kesinleştirin ona göre yardımcı olalım.

Anakart, İşlemci, Ekran Kartı'nın ne idüğü belirsiz parçalardan olmamasına özen göstermelisin. Gerekirse hafta hafta takip edip parça parça almalısın uyhun fiyattan. Mesela bu Ekran Kartı indirimde. Bu Ramler ilk seferde fazla gelebilir ama tek modülü de var. 330 mu 350 TL mi ne.. Şimdilik 1 adet alırsın sonra 2'ye tamamlarsın. İşlemci aynı kalabilir uygun fiyatlı piyasada var Vatan'da 650TL civarında. Anakart bak bu şekilli ve güncel. Şuana kadar tek modül Ram ile 2250TL oldu. Limitin 3000 tl dersek PSU ve Kasa beraber 500 TL dersek mesela şöyle taş gibi Cooler Master ve PSU. 2750TL civarına geldi senin sistem. 250 TL klavye fare kulaklık alabilirsin kalitelisinden. Bu linkteki fiyatlar geçici Vatan'daki indirimler yarın son gün. Sonra tekrar ne zaman gelir bilinmez..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı