GTX 1050 Ti Zula kasıyor

Arkadaşım CS:GO da bende güzel FPS alıyorum fakat dandik PC de sorunum yok iken yeni PC sorun yaşıyorum. Zula isterseler iyisini yapar oynanması için her PC kaldırabilecek bir oyun yapmışlar. Yüksek gereksinim isteyen oyun yapmasını bilirler fakat herkesin sistemi iyi değil. Benim anlattığımı anlamayıp yorum yapıp ve o beğenen arkadaşta ne dediğimi anlamayan arkadaşa da sesleniyorum. Oyun optimizasyon ile alakalı bir durum. CS:GO artık eski CS:GO değil grafik ve ses yamaları da geliyor. Her zaman iyi PC de stabilize olmadığını söylüyorum. Hemen dank diye atlamış ne ile karşılaştırıyorsun diyor. :D Eski oyunda sorun yaşarsın yeni oyunda sorun yaşamazsın anlamında söylemek istiyorum.

Kafayı takma arkadaşım bende CS:GO yüksek FPS alırken düşük FPS gibi oynuyorum saçma bir durum çözümünü bulamadım. Herkes oyun ile uyumluluk sorunu yaşadığını diyorlar başka sistemlerde. Eski PC de oynuyorum güncel PC daha da iyi FPS alırken aynı sorunu yaşıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çözümünü buldum beyler yapmanız gereken NVIDIA Denetim Masası'ndan programlara ayarlarına girip ekle diyip Zula'yı ekleyin sonra 2. satırdaki yerden NVIDIA CPU'yu seçin entegre de olcaktır büyük ihtimal.
 

Geri
Yukarı