GTX 1050 Ti'da CS2 "Warning: Graphics Driver Out-of-Date" hatası

harunEr

Decapat
Ekran kartı
1050 Ti
Arkadaşlar görselde görüldüğü gibi bir uyarı geldi CS2'de, "DON'T SHOW AGAIN" (tekrar gösterme) dedim. Kartın güncel sürüm olmadığını söylüyor. NVIDIA'dan indirin diyor. Acaba böyle kullansam bir sıkıntı olur mu? Güncellemeden FPS kaybı yaşar mıyım?
Ekran kartı. GTX STRIX 1050 Ti.

D4624B37-08A1-41A1-8AB3-F50A88887322.jpeg

Buradan manuel sürücü arama yerine ekran kartının özelliklerini yazın, yükledikten sonra tıklayın otomatik kuruyor Experience kullanmadan.

Üstüne kurmuyor değil mi hocam bir sıkıntı olmaz yani eski sürücüyü silmeden direkt indirip yeni sürümü kuracağım değil mi hocam.

Merhaba, AMD Sapphire RX580 için nasıl bir yol izleyeceğim? Şu anda ekran kartı zaten güncel versiyonda. Ancak yine de oyunda bu hatayı alıyorum. Ve oyunda birden fazla oyuncu veya 100-150 derece aniden döndüğümde FPS düşüyor ve sık sık drop yiyorum.

AMD Ekran kartında bu sorunu nasıl çözüme kavuşturabilirim?

Hocam neden Experience kullanmadan kurmak istediniz?

Experience bilgisayara ayrı bir yük veriyor kurulduğunda hocam o yüzden.

Merhaba, AMD Sapphire RX580 için nasıl bir yol izleyeceğim? Şu anda ekran kartı zaten güncel versiyonda. Ancak yine de oyunda bu hatayı alıyorum. Ve oyunda birden fazla oyuncu veya 100-150 derece aniden döndüğümde FPS düşüyor ve sık sık drop yiyorum.

AMD ekran kartında bu sorunu nasıl çözüme kavuşturabilirim?

AMD ile ilgili bir fikrim yok lakin eğer ekran kartınızın driverı güncel ise pek önemsemeyin bu uyarıyı. Show againe tıklayın uyarı ekranı gelince bir daha aynı uyarıyı görmezsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı