GTX 1050 Ti'de 6 pin olmasına rağmen Güç kaynağında kablosu yok

Videodaki gibi bir çevirici gerekli. Anakartnın tam modeliniz yazar mısın? Yabancı forumlarda bu tür anakartların GTX 1050 Tİ ekran kartından görüntü alınamadığını okumuştum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım haklısınız, bu tip hazır sistem anakartlarından, yeni nesil ekran kartları ile görüntü alınılamıyor.

Bi bakabilirmisin rica etsem? @manhat

Dosya Ekleri

• dasdadasdas.png
    dasdadasdas.png
    16,1 KB · Görüntüleme: 68
Ekran kartının 6 pin beslemesi olmasaydı çalışma ihtimali yüksek olurdu. Dediğim gibi Low profil düşük güç tüketimi olan GTX 1050 Tİ ile şu videoda içindeki PSU'ya rağmen çalışmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burdaki konuda da GTX 1050 Tİ ekran kartı ile çalıştırmış. Fakat ekran kartının tam modelini yazmadığı için Low profil bir ekran kartımı bilmiyorum. Ekran kartını değiştirme şansın var ise güç beslemesi olmayan bir GTX 1050 Tİ almak daha mantıklı olur. Ama aldıysan yeni PSU için bir çevirici bulabilirsen elindeki GTX 1050 Tİ ile de çalışma şansı var. Hiç bir forumda kesin çalışır denilmiyor.

Türkiye'de biraz pahalı. Çin'de ucuz ama ne zaman elinde olur bilemiyorum.

Güç kaynağınız, yeni aldığınız ekran kartı için uygun değil gibi duruyor. Hatta GPU için bir güç çıkışı olduğunu dahi göremedim gönderdiğiniz SS'lerde. Ayrıca Dell, Foxconn, Hp gibi OEM anakartların, bu tarz nispeten yeni nesil ekran kartlarını destekleyeceğini sanmıyorum. Kısacası aldığınız ekran kartının sisteminize uygun olduğunu hiç sanmıyorum. Bir bilgisayarcıdan ya da arkadaşlarınızdan ekran kartını test etmek için güncel bir güç kaynağı ödünç almanızı tavsiye ederim. Güç bağlantıları sonucunda görüntü gelmiyorsa, muhtemelen anakartınız desteklemiyor demektir. Keşke almadan önce foruma bir konu açmış olsaydınız.

@luci666 Yeni güç kaynağı satın aldım bu güç kaynağı ekran kartım ile uyumlu olacak fakat şimdi de şöyle bir sıkıntı olacak yeni aldığım güç kaynağının pinleri anakarta uyumlu olmayacak onun içinde dönüştürücü almam gerekiyor yukarıda zaten paylaştı arkadaşımız fakat şimdi ben yeni anakartmı alayım yoksa dönüştürücümü alayım arada kaldım.

Yeni aldığım güç kaynağı: GIGABYTE PB500 500W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU | ITOPYA

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı