GTX 1050 Ti'ı Yükseltmek Gerekir mi?

Makaleler
1
Normalde Ağustos ayı içerisinde R5 3600'e geçiş yapacaktım ancak birkaç engel çıktı nasipse bu ay geçeceğim. Sistemde ViewSonic VX2457-MHD 1080P 75 Hz monitör var ve 2020'ye kadar monitör almayı düşünmüyorum, işlemciyi yükseltmişken ekran kartına da bir el atsam mı acaba? Yaklaşık 210$ bütçem var ekran kartı için eğer yükseltmezsem parayı yurt dışı için birikime atacağım.

Ekran kartım: ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti OC

Son düzenleyen: Moderatör:
Halihazırda kullandığınız ekran kartı nedir?
"Ekran kartım: ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti OC"
İmzanızda yer alan oyunları rahat oynamak adına RX 570 - 580 - 590 alabilirsiniz.
1050 Ti'den RX 570'e geçmek ne kadar mantıklı düşündürüyor. Almışken Polaris değilde daha yeni mimari almak istiyorum, RX 5600 ne zaman çıkacak acaba.

İmzadaki oyunlar yeni çıkacaklar arasından beklediklerim.

Günümüz için sınır olan ekran kartını kullanıyorsunuz. Sonraki senelerde yetmemeye başlayacaktır.

1300TL ye RX590 var bak burada. Kaçırılmayacak fırsat direk al. Veya elindekini satıp üstüne katıp GTX1660ti alırsan buradaki veya buradaki çok güzel olur önümüzdeki yıllarda kafan rahat olur.

Yeni mimari için bir süre daha bekleyin. Cyberpunk 2077 çıkmasına daha uzun süre var. Diğer oyunlar için sistem zaten sorun çıkartmaz. Sorundan kasıt olarak 60 FPS ve Yüksek grafik ayarlarından bahsediyorum. Düşük Ayarlarda 30 - 40 FPS ile Cyberpunk oynaması eğlenceli olmaz. AMD Orta seviye kartları zaten çok kaslı olduğundan onları yenilemedi. Direk RX 590 çıkardı.

Günümüz için sınır olan ekran kartını kullanıyorsunuz. Sonraki senelerde yetmemeye başlayacaktır.

1300TL ye RX590 var bak burada. Kaçırılmayacak fırsat direk al. Veya elindekini satıp üstüne katıp GTX1660ti alırsan buradaki veya buradaki çok güzel olur önümüzdeki yıllarda kafan rahat olur.
Önerilerin için teşekkürler, Amazon Prime üyeliğim var Newegg, Amazon ya da Bhphotovideo'dan alacağım. İade edilmiş ürünleri satmaları can sıkıcı, önlem olarak Türkiye'den almayacağım.
Yeni mimari için bir süre daha bekleyin. Cyberpunk 2077 çıkmasına daha uzun süre var. Diğer oyunlar için sistem zaten sorun çıkartmaz. Sorundan kasıt olarak 60 FPS ve Yüksek grafik ayarlarından bahsediyorum. Düşük Ayarlarda 30 - 40 FPS ile Cyberpunk oynaması eğlenceli olmaz. AMD Orta seviye kartları zaten çok kaslı olduğundan onları yenilemedi. Direk RX 590 çıkardı.
PC'de Orta ayarlarda oynarım o sorun değil, PS5 alınca 4K 60 FPS oynarım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı