Inanckilic
Kilopat
Daha fazla
Hayır bak önerilerde bana bilgisayar topla diyorlar ve haklılar daha iyi ama ben o parçaları ayrı ayrı alırsam taksit seçeneğini düşün biraz empati kurun lütfen bir arkadaş 10 binlik kasa paylaşmış bak o çok güzel 10 bin TL ama işte yetmiyor. Diğer ekipmanları alamıyorum. Sizin söyledikleriniz aklımda.
Benim demek istediğim eğer varsa 10 bin TL'lik monitör ve ekipmanlar buyur öner. Ama bilgisayar toplarsam taksit zora giriyor uçuyor. Yine de kusura bakma kardeşim.
Tamam birazdan herşey dahil sistem atarım.Hayır bak önerilerde bana bilgisayar topla diyorlar ve haklılar daha iyi ama ben o parçaları ayrı ayrı alırsam taksit seçeneğini düşün biraz empati kurun lütfen bi arkadaş 10 binlik kasa paylaşmış bak o çok güzel 10 bin tl ama işte yetmiyor. Diğer ekipmanları alamıyorum. Sizin söyledikleriniz aklımda
Benim demek istediğim eğer varsa 10 bin tl lik monitör ve ekipmanlar buyur öner. Ama bilgisayar toplarsam taksit zora giriyor uçuyor. Yine de kusura bakma kardeşim
Doğru ama bilgisayar toplama gibi bi seçeneğim yok o yüzden hazır sistem bakıyorum herşey dahil. Kusura bakma rahatsızlık verdim.
Doğru ama bilgisayar toplama gibi bi seçeneğim yok o yüzden hazır sistem bakıyorum herşey dahil. Kusura bakma rahatsızlık verdim.
Tamam birazdan her şey dahil sistem atarım.
Ama bankan üzerinden de taksit yapabilirsin. Neden öyle yapmıyorsunuz?Eyvallah.
Kardeş her parça için tek tek taksitlendirme zor olur. Ben o sisteme takmadım 10 bin tl ye bundan daha iyi bir sistem varsa vallahi alacam hatta sana fotoğrafını atacam.Tek tek topladığın sitelerden taksitlendirme yapabilirsin. Türkiye cumhuriyetinde tek taksitlendirme sistemini Trendyol yapmıyor. Sen o sistemi kafaya takmışsın gökten vahiy inse sen ona da bir mazaret bulursun konuşma tarzın bunu gösteriyor. O yüzden lütfen git al ama 2 ay sonra foruma konu açtığında gülücük atıp geçeceğim. Senden fazla istiyorum şu an o sistemi almanı.
Her parça için ayrı ayrı taksit zor oluyor.Ama bankan üzerinden de taksit yapabilirsin. Neden öyle yapmıyorsunuz?
Abicim sen iyi değilsin heralde. Bahane üstüne bahane.Kardeş her parça için tek tek taksitlendirme zor olur. Ben o sisteme takmadım 10 bin tl ye bundan daha iyi bir sistem varsa vallahi alacam hatta sana fotoğrafını atacam.
Her parça için ayrı ayrı taksit zor oluyor.
Abicim sen iyi değilsin herhalde. Bahane üstüne bahane.
Abicim bak hadi durumun pek yok taksitli istiyorsun anladım. Ama diyorsun ki bankadan tek tek yapmak zor oluyor diyorsun. Rahatlık istiyorsan yapacak bir şey yok. Birazdan atarım hazır her şey dahil olarak ama bankadan yap dediğimde zor oluyor diyorsun mantıklı mı sence?Tamam kardeşim halden anlamıyorsun
Valla kardeşim çok haklısın. Ama tek tek alsam daha çok taksit ücreti eklenmezmi. Eğer diyorsa max 500 600 eklenir tamam toplayacam dediğim gibi. Benim amacım alacağım biligisayarın uzun ömürlü ve oynadığım oyunları orta grafiklerde minimum 50 fps de oynatması. Sen benden daha çok anlıyorsun tam olarak napayım. SendeyimAbicim bak hadi durumun pek yok taksitli istiyorsun anladım. Ama diyorsun ki bankadan tek tek yapmak zor oluyor diyorsun. Rahatlık istiyorsan yapacak bir şey yok. Birazdan atarım hazır her şey dahil olarak ama bankadan yap dediğimde zor oluyor diyorsun mantıklı mı sence?