GTX 1050 Ti'lik sistem iyi mi?

Tek tek topladığın sitelerden taksitlendirme yapabilirsin. Türkiye cumhuriyetinde tek taksitlendirme sistemini Trendyol yapmıyor. Sen o sistemi kafaya takmışsın gökten vahiy inse sen ona da bir mazaret bulursun konuşma tarzın bunu gösteriyor. O yüzden lütfen git al ama 2 ay sonra foruma konu açtığında gülücük atıp geçeceğim. Senden fazla istiyorum şu an o sistemi almanı.

Tamam birazdan herşey dahil sistem atarım.

Kardeş her parça için tek tek taksitlendirme zor olur. Ben o sisteme takmadım 10 bin tl ye bundan daha iyi bir sistem varsa vallahi alacam hatta sana fotoğrafını atacam.

Ama bankan üzerinden de taksit yapabilirsin. Neden öyle yapmıyorsunuz?
Her parça için ayrı ayrı taksit zor oluyor.

Kardeş her parça için tek tek taksitlendirme zor olur. Ben o sisteme takmadım 10 bin tl ye bundan daha iyi bir sistem varsa vallahi alacam hatta sana fotoğrafını atacam.

Her parça için ayrı ayrı taksit zor oluyor.
Abicim sen iyi değilsin heralde. Bahane üstüne bahane.

Tamam kardeşim halden anlamıyorsun
Abicim bak hadi durumun pek yok taksitli istiyorsun anladım. Ama diyorsun ki bankadan tek tek yapmak zor oluyor diyorsun. Rahatlık istiyorsan yapacak bir şey yok. Birazdan atarım hazır her şey dahil olarak ama bankadan yap dediğimde zor oluyor diyorsun mantıklı mı sence?

Valla kardeşim çok haklısın. Ama tek tek alsam daha çok taksit ücreti eklenmezmi. Eğer diyorsa max 500 600 eklenir tamam toplayacam dediğim gibi. Benim amacım alacağım biligisayarın uzun ömürlü ve oynadığım oyunları orta grafiklerde minimum 50 fps de oynatması. Sen benden daha çok anlıyorsun tam olarak napayım. Sendeyim

8769 TL tutuyor, kalan para ile 2. el bir monitör alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…